Haberler

Bakan Bak: "Inanıyorum Ki Birlikte Başarırız, Birlikte Güçlüyüz"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sivil toplum kuruluşlarının etkisi, gücü ve toplumdaki değerinin ortada olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki birlikte başarırız. Birlikte güçlüyüz." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sivil toplum kuruluşlarının etkisi, gücü ve toplumdaki değerinin ortada olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki birlikte başarırız. Birlikte güçlüyüz." dedi.

Bakan Bak, Rize Gençlik Merkezi'ne ziyarette bulunarak sporcularla görüştü. Merkezdeki ebru kursunu ziyaret eden Bak, burada lale desenli ebru çalışması yaptı.

Ardından gitar kursuna geçen Bak, Gençlik Merkezi duvarına çizilen Mehmet Akif Ersoy resmi ile sporcu resmini tamamladı. Bakan Bak, judo kursunda ise minik bir sporcu ile bu sporu yaparken, kısa bir süre de badminton oynadı.

Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Bak'a, Osmanlı tuğrası fotoğrafı hediye edildi.

Bakan Bak, daha sonra Rize Ticaret Borsasında "Sivil Toplum Örgütleri Buluşması"na katıldı.

Osman Aşkın Bak, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı olmasında Rize'nin kendisine gösterdiği desteğin önemli rolü bulunduğunu söyledi.

Türk sporunu ve Rize'yi çok daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını vurgulayan Bak, "Biz varız. Birlikteyiz, birlikte güçlüyüz. Milletvekilleri, il başkanları, belediyesi, bütün dinamikleri ile Rize'nin sorunlarını birlikte çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'ye ayrı bir önem verdiğine işaret ederek, "Rize'nin sorunları ile yakından ilgileniyor. Biz de bu görev süresi boyunca Rize'mizin sorunlarını, projelerini takip edeceğiz. Sivil toplumun öneri ve görüşlerini ilgili yerlere taşıyacağız. Birlikte Rize'yi yöneteceğiz. Sizlerin katkılarına değer veriyorum." diye konuştu.

Sivil toplum örgütlerinin önerilerinin önemine dikkati çeken Bak, "Sivil toplum kuruluşlarının etkisi, gücü, toplumdaki değeri ortada. İnanıyorum ki birlikte başarırız. Birlikte güçlüyüz. Rizeliler olarak Rize'nin gelecekte turizm şehri olması, altyapı ve diğer projelerini tamamlamak için birlikte görüşlerimizi paylaşacağız." şeklinde görüş belirtti.

Programa Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Akif Ersoy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title