Haberler

Bakan Bak Aslan Ortaya Çıkınca Çakallara Kaçmak Düşer

Bakan Bak Aslan ortaya çıkınca çakallara kaçmak düşer (EK)2)?BİZ BÜYÜYEN GELİŞEN GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTİYORUZ?

Bakan Bak Aslan ortaya çıkınca çakallara kaçmak düşer (EK)

2)?BİZ BÜYÜYEN GELİŞEN GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTİYORUZ?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tosya ilçesinin ardından bakanlığının çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kastamonu'ya geldi.Kastamonu Kadıdağı bölgesinde bulunan Mahalli İdareler Eğitim Merkezi ve Gazi Stadyumunda incelemelerde bulunan Bakan Osman Aşkın Bak'a Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş eşlik etti.

Bakan Bak Gazi Stadyumunda yaptığı inceleme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Osman Aşkın Bak, 'Biz büyüyen gelişen güçlü Türkiye istiyoruz. O yüzden de hep yoğun şekilde çalışıyoruz. İnanın yapılan tesislere baktığınız zaman Cumhuriyet tarihi zamanında yapılan tesis sayısı 1575. Sadece AK Parti zamanında 16 yılda yapılan tesis sayısı küçükleri saymıyoruz 2 bin 500'ün üzerinde. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok güzel projeleri var. Millet bahçeleri. Bu noktada da bizim eski stadyumlarımızı halkımızın faydalanması için çevre parkları ile güzel nefes alma yerleri olacak. Herşey güçlü Türkiye ve herşey vatandaşlarımız için diyoruz. Bu coğrafyada biz her zaman ayakta kalacağız ve güçlü olacağızö dedi.

Bakan Bak sözlerine şöyle devam etti

'Bakın biraz evvel son dakika geçti Askerimiz Münbiç'e girdi. Bu coğrafyada şunu gördü herkes. Türk Ordusu bu coğrafyadaki en güçlü ordudur. Terör örgütleri ile yıllarca mücadele etmiştir. Şimdide kararlı bir şekilde hem Fırat Kalkanı operasyonu yaparak DAEŞ'e ağır bir darbe indirmiştir. Ve, Suriyelilere güvenli bölge oluşturmuştur. Cerablus'ta insanlar bayramlaşmaya gitti. 180 bin insan oraya gitti ve döndü. Ardından Zeytin Dalı operasyonu yaptı ve oyunu da bozdu. Şimdi de Amerikalılarla yapılan görüşme neticesinde Askerlerimiz Münbiç'e girdi. Bu arada Kandil'de operasyon sürüyor. 24 Haziran çok önemli bir seçim. Projeleri ile ortada olan bir Lider var. Sahada olan bir AK Parti ve Cumhur İttifakı var. Karşı taraftan ise terör örgütü ile ilgili söylenen bir şey yok. Aksine teröre destek verenleri ziyaret edip sahaya inen adaylar var. Niye bir şehit ailesini ziyaret etmediniz Orada kahramanca mücadele eden askerlerimizi, polislerimizi onları neden değerlendirmiyorsunuzö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title