Haberler

Bakan Avcı Stadyumdaki İftar Yemeğine Katıldı

ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Belediyesi tarafından eski Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen iftar yemeğine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı katıldı.

ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Belediyesi tarafından eski Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen iftar yemeğine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı katıldı. Yağmur nedeniyle yemek ikramı çim saha yerine kapalı tribünde yapıldı.

Sivrihisar Belediyesi tarafından eski Atatürk Stadyumu'nda iftar yemeği verildi. Yemeğe Bakan Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Sivrihisar Belediye Başkanı Ak Parti'li Hamid Yüzügüllü ile çok sayıda kişi katıldı. İftar yemeği için çim saha içerisine masalar kuruldu. Ancak yağan yağmur nedeniyle davetliler kapalı tribüne alındı ve burada yemek ikramında bulunuldu. Bakan Avcı da Vali Azmi Çelik ile birlikte tribünde yemek yedi.

İftar yemeğinin ardından bakan Nabi Avcı yaptığı konuşmada Babalar Günü'nü kutladı. Avcı şöyle dedi:

"Bugün Babalar Günü. Dolayısıyla ben de Sivrihisarlı hemşerilerimin şahsında bütün babaların, büyük babaların babalar gününü tebrik ediyorum. Ahrete göçmüş babalarımızı, büyük babalarımızı, dedelerimizi, ecdadımızı rahmetle yad ediyorum. Bu güzel iftar daveti için de başta belediye başkanımız Hamid Yüzügüllü olmak üzere sizlere çok teşekkür ediyorum. Hamid bey projeci bir belediye başkanı. Her zaman A planı, B planı var. Böyle olursa şöyle yaparım, olmazsa böyle yaparım hazırlıklarıyla tanıdığımız bir belediye başkanı. Bugün de o pratikliğini gösterdi ve yağmur karşında hemen çözümünü üretti, yine bizi bir araya getirdi buluşturdu. Ramazan ayının ve bu iftarların birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmesini yüce Mevlamızdan niyaz ediyorum."

Konuşmaların ardından Eskişehir Sivrihisarlılar Derneği Başkanı İsmail Arslan, Bakan Nabi Avcı'ya Babalar Günü nedeniyle çiçek verdi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamid Yüzügüllü Sivrihisar Eskişehir Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title