Haberler

Bakan Arslan: "Dünya Güçlü Türkiye'den Rahatsız"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Dünya güçlü Türkiye'den rahatsız, dünya güçlü Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsız, dünya mazlumun ve mağdurun hakkının korunmasından rahatsız." dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Dünya güçlü Türkiye'den rahatsız, dünya güçlü Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsız, dünya mazlumun ve mağdurun hakkının korunmasından rahatsız." dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç ve AK Parti 27. Dönem Kars milletvekili adayı Abdulfettah Çetinkaya ile AK Parti İl Başkanlığına gelen Bakan Arslan, partililerle sohbet etti.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarını değerlendirdiklerini ifade ederek, "(Recep Tayyip Erdoğan gitmeli, Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmeliyiz, Erdoğan gitsin de ne olursa olsun) diyenlere inat Recep Tayyip Erdoğan her zamankinden daha güçlü çıktı." diye konuştu.

Kars'ın her zaman kendilerine destek verdiğini ve desteğini de arttırdığını anımsatan Arslan, "Dünya oyununu büyüttükçe, dünya daha büyük oyunlar oynadıkça bu millet de liderini daha güçlü bir şekilde destekliyor ve ona diyor ki 'durmak yok yola devam' 81 milyon için yola devam, dünyadaki mağdurlar ve mazlumlar için yola devam, hakkı yenen ülkeler için yola devam, dünya 5'ten büyüktür diyebilmek ve bunun da anlamlı olması adına yola devam' diyor." ifadesini kullandı.

Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman mazlum ve mağdurların yanında olduğunu vurgulayarak, "Amerika Birleşik Devletleri 'Kudüs'te büyükelçilik açacağım' dediğinde Sayın Cumhurbaşkanımızın seferber olarak Birleşmiş Milletleri toplaması ve orada çıkardığı karar çok çok önemliydi. O birilerine bir şamardı, birilerine dünya 5'ten büyüktür, bunu o 5'in de bilmesi adına, geriye kalan ülkelerin de bilmesi adına önemliydi. Sonra İslam İşbirliği Teşkilatının iki kere çok hızlı bir şekilde toplanması ve kararlar alması önemliydi, işte onun sürükleyicisi onun da yürütücüsü Recep Tayyip Erdoğan'dı. İşte dünya bundan çok rahatsız." ifadesini kullandı.

"Milletimiz onlara çok güzel bir şamar indirdi"

Dünyanın güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan'dan ve güçlenen Türkiye'den rahatsız olduğunu söyleyen Arslan, "Dünya güçlü Türkiye'den rahatsız, dünya güçlü Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsız, dünya mazlumun ve mağdurun hakkının korunmasından rahatsız. İşte rahatsız olduklar için 24 Haziran'da öyle bir algı oluşturdular ki sanki Recep Tayyip Erdoğan bitiyor, sanki AK Parti bitiyor, sanki bu dünyada istedikleri gibi at oynatanlar artık bu coğrafyada da istedikleri gibi at oynatacaklar ama şükürler olsun ki milletimiz onlara çok güzel bir şamar indirdi, onlara bir ders verdi." açıklamasında bulundu.

AK Parti olarak 10 ilde oy oranlarını artırdıklarına ve bunlardan birisinin de Kars olduğuna işaret eden Bakan Arslan, "Kars'ta AK Parti'nin güçlü olarak, oyunu arttırarak tekrar birinci parti olması çok çok önemli, Allah sizlerden razı olsun. Mezhepçilik üzerinden bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara ders verip, 'hayır biz birbirimize düşmeyeceğiz, biz bir olacağız, beraber olacağız, bize hizmet edenlerin yanında duracağız' dediği için hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç da desteklerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title