Haberler

Bakan Albayrak, Canlı Bağlantı Yaparak Bölgelerdeki Elektrik Durumu Hakkında Bilgi Aldı

- Bakan Albayrak'ın elektrikteki durum hakkında bilgi aması "Kesintisiz elektrik için 10 bin çalışan sahada teyakkuzda" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak: "Sahada yaklaşık 10 bin arkadaşımız var, gerek TEİAŞ gerek elektrik dağıtım şirketleri bünyesinde" "Tüm Türkiye'de...

- Bakan Albayrak'ın elektrikteki durum hakkında bilgi aması "Kesintisiz elektrik için 10 bin çalışan sahada teyakkuzda"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak:

"Sahada yaklaşık 10 bin arkadaşımız var, gerek TEİAŞ gerek elektrik dağıtım şirketleri bünyesinde"

"Tüm Türkiye'de mühendisinden teknisyenine kadar tüm arkadaşlarımız teyakkuz halinde ülkemizin yeni yıla kesintisiz, kısıntısız, güvenlikli ve güzel bir şekilde girmesi için fedakarca çalışıyorlar"

İSTANBUL (AA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'deki elektrik konusunda herhangi bir kesinti veya kısıntı olmadığını belirterek, "Sahada yaklaşık 10 bin arkadaşımız var, gerek TEİAŞ gerek elektrik dağıtım şirketleri bünyesinde. Tüm Türkiye'de mühendisinden teknisyenine kadar tüm arkadaşlarımız teyakkuz halinde ülkemizin yeni yıla kesintisiz, kısıntısız, güvenlikli ve güzel bir şekilde girmesi için fedakarca çalışıyorlar." dedi.

Albayrak, Ümraniye'de bulunan Türkiye Elektrik İletim AŞ'ye (TEİAŞ) 4. Bölge Müdürlüğünde, Türkiye'deki yük tevzi merkezleri ve diğer bölge müdürlükleriyle canlı bağlantı yaparak elektrikteki durum hakkında bilgi aldı.

Bugün akşam üzeri Türkiye'nin ilk sondaj gemisini ziyaret ettiklerini anımsatan Albayrak, geminin üç bin metre deniz, 12 bin 200 metre toplam derinlikte sondaj kapasitesiyle çok müstesna bir gemi olduğunu anlattı.

Albayrak, geminin çok kısa süre içerisinde ilk sondajı için sahaya çıkacağını dile getirerek, "Malumunuz Türkiye'de özellikle elektrik iletim ve dağıtım altyapı noktasında öncelikle Dilovası bölgesindeki trafo merkezimizdeki arkadaşlarımızın test çalışmalarını denetlemek için ziyaret ettik. Başarılı bir şekilde sürecin ilerlediğine şahitlik etti." diye konuştu.

Daha sonra TEİAŞ'ın 4. Bölge Müdürlüğüne yaptıkları ziyaret sırasında tüm Türkiye'deki 22 yük tevzi merkezi ve 9 trafo merkeziyle canlı bağlantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Albayrak şöyle konuştu:

"Tüm Türkiye'de herhangi bir kesinti veya kısıntı olmadan, elhamdülillah, sahadaki arkadaşlarımız elektrik altyapısını kesintisiz mükemmel bir şekilde devam etmesi için çalışıyor. Sahada yaklaşık 10 bin arkadaşımız var, gerek TEİAŞ gerek elektrik dağıtım şirketleri bünyesinde. Tüm Türkiye'de mühendisinden teknisyenine kadar tüm arkadaşlarımız teyakkuz halinde ülkemizin yeni yıla kesintisiz, kısıntısız, güvenlikli ve güzel bir şekilde girmesi için fedakarca çalışıyorlar. Bu vesileyle bütün ülkemize, milletimize yeni yılının hayırlar, güzellikler getirmesini, ülkemizin birliğine ve dirliğine, güçlü ve dimdik bir şekilde, 15 Temmuz ruhuna yakışır bir şekilde girmesi için Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Bizlerin ve hükümetimizin daha çok çalışarak, milletimizin duasıyla da çok büyük güzelliklere vesile olmasını niyaz ediyorum."

"Al bu kirazdan, kalmaz birazdan"

Bakan Albayrak, konuşmasından sonra basın mensupları ve çalışanlara baklava ikram etti.

Albayrak, "Al bu kirazdan, kalmaz birazdan" diyerek tek tek ikramda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Elektrik İletim AŞ Berat Albayrak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title