Haberler

Bakan Ala, AK Parti Bursa İl ve İlçe Teşkilatları Futbol Turnuvasına Katıldı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanlığının düzenliği teşkilatlar arası futbol turnuvasının final maçına ve ödül törenine katıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanlığının düzenliği teşkilatlar arası futbol turnuvasının final maçına ve ödül törenine katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, bu faaliyetten dolayı AK Parti İl Başkanlığına ve katılan ilçelere teşekkür etti. İl ve ilçe teşkilatlarının bu güzel etkinlikte sportif faaliyetlerle birlik ve beraberlik mesajını sunma fırsatı bulduğunu söyleyen Ala, "AK Parti siyasette birlik, topyekün bir arada olma ve siyasette güç birliği, hizmette yarış ve futbolda da rekabet. Birinci olanları bu anlayış içerisinde kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bütün katılanlar da aslında kazananlar arasında. Çünkü bu turnuvaya katılmak ve teşkilatlar arasında böyle bir organizasyon düzenlemek başlı başına önemli bir husus. Bizim spora verdiğimiz ehemmiyeti, vatandaşlarımıza ve gençlerimize verdiğimiz kıymeti gösterir. Gençlerin atletizm yapmalarını, yarışmalarını ve yarışırken de centilmence yarışmalarını arzu ediyoruz. Onun içinde imkanlar sunuyoruz. Bu etkinlik bizim politikamızla örtüşen bir tutum. Biz gençleri böyle alanlarda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Ödül törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile bazı milletvekilleri ve partililer katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala AK Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title