Haberler

Bakan Aksu'nun Elazığ Ziyareti

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadelede Yenilikler Getiren Bir Yasanın En Kısa Zamanda Meclisten Çıkarılacağını Söyledi.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, akaryakıt kaçakçılığıyla mücadelede yenilikler getiren bir yasanın en kısa zamanda meclisten çıkarılacağını söyledi.

Bakan Aksu, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde annesi adına yaptırdığı okulun açılışına katılmak üzere Muş'tan özel bir uçakla Elazığ Havaalanı'na geldi. Vali Muammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Edgülmez tarafından karşılanan Bakan Aksu, burada yaptığı konuşmada, akaryakıt kaçakçılığıyla ilgili mücadelede etkin tedbirler aldıklarını söyledi. Aksu, "Kaçak yakıtla ilgili yeni yasa tasarımız var. Bakanlar Kurulu'ndan geçti. Meclis Genel Kurulu'na geldi. Özellikle akaryakıt kaçakçılığıyla ilgili mücadelede önemli yenilikler getiren yasa tasarısını inşallah süratle Meclis'ten çıkartırız. Böylelikle güvenlik güçlerimizi her türlü kaçakçılıkla mücadelede daha etkin, daha donatılmış hale getiririz" diye konuştu.

Aksu, açıklamaların ardından karayoluyla Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ne hareket etti.

(EK-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title