Haberler

Bakan Akdağ Milletin Hastanesinde Millete Hizmet Edeceğiz

Bakan Akdağ Milletin hastanesinde millete hizmet edeceğiz

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kararnamesi kapsamında hazineye devredilen 34 sağlık kuruluşundan biri olan Turgut Özal Hastanesi'ni ziyaret etti. Akdağ, Milletin hastanesinde millete hizmet edeceğiz. Bu FETÖ'cü hainlerin millete yaptıklarını biz burada bir nebze olsun telafi etmeye çalışacağız dedi.

BU HAİNLERİN HESABINI MUTLAKA GÖRECEĞİZ

Hastane önünde çoğunluğu çalışanlarından oluşan kalabalık bir grubun sevgi gösterisiyle karşılanan Akdağ, Sağlık Bakanlığı olarak azami itinayı göstermek zorundayız. Bakın, size 1-2 km öteye neler yaptılar; insanımızın üstüne bombalar yağdırdılar. Gencecik insanlarımızı, yaşlılarımızı, kadınlarımızı, masumları katlettiler. Cumhurbaşkanlığı Külliyesine bombalar attılar. Bu hainlerin hesabını mutlaka göreceğiz ifadelerini kullandı.

Milletin bu hastanelerin kendi malı olduğunu bilmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Akdağ, Milletin hastanesinde millete hizmet edeceğiz. Bu FETÖ'cü hainlerin millete yaptıklarını biz burada bir nebze olsun telafi etmeye çalışacağız. Millet buraya gelecek, hiçbir yerde görmediği hizmeti Sağlık Bakanlığının hastanesinde görecek diye konuştu.

'HASTANEYİ KAPATTIK' DİYE PANKART ASTILAR

Sağlık Bakanı Akdağ, 15 Temmuz gecesi sabaha kadar darbe girişiminde yaralanan vatandaşlar hastaneye getirildiğinde yaşananları anlatarak, şöyle konuştu

'Hastaneyi kapattık' diye buraya bir pankart astılar. Ama ebette milletin gücü, devletin gücü onların gücünün üstündeydi. TBMM'de OHAL Kanunu, daha sonrada Bakanlar Kurulu Kararnamemizi çıkardık. Şu anda önünde bulunduğumuz hastaneyi Turgut Özal Ek Binası olarak Atatürk Eğitim Araştırma Hastanemize bağladık. Bütün vatandaşlarımıza Turgut Özal Ek Binamızda ve buna benzer sağlık kuruluşlarında tamamen ücretsiz, çok üstün nitelikli bir hizmet vermeye başlıyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımızı bu hastanelerden hizmet almaya davet ediyorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Turgut Özal Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title