Haberler

Bakan Akdağ'ın Erzurum Temasları

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yarın Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda Yapacağı Miting ve Açılışlar Öncesinde Kentte Gezi ve İncelemelerde Bulunan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Cuma Namazı Çıkışında Hemşehrilerinin Yoğun Sevgi Gösterisiyle Karşılaştı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda yapacağı miting ve açılışlar öncesinde kentte gezi ve incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, cuma namazı çıkışında hemşehrilerinin yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Bugün Erzurum'a geldikten sonra valiliği ziyaret eden Bakan Akdağ daha sonra Ulu Camii'nde cuma namazını kıldı. Bakan Akdağ'ın Ulu Camii'nde olduğunu öğrenen ve cami önünde toplanan çok sayıda vatandaş Akdağ'a sevgi gösterisinde bulunarak, "Erzurum seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan attı. Bu sırada camii önünde dağıtılan yarınki mitinge davet broşürleri ise dikkat çekti. Erzurum'da düzenlenecek "Şimdi güven ve istikrar zamanı" mitingine on binlerce kişinin katılmasının beklendiği öğrenildi.

Bakan Akdağ, daha sonra Çat yolu üzerinde yapımı devam hastane inşaatını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi. Hastanenin ardından da yaklaşık 1 ay önce Bitlis'te, arazi taraması sırasında mayının patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Hakan Han'ın, ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Akdağ'ın Erzurum gezisi sürüyor.

(AA-İRT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title