Haberler

Bakan Akar'dan Gölcük'teki Donanma Komutanlığı'na Ziyaret

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gölcük'teki Donanma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, 'Mavi Vatan-2019' tatbikatına ilişkin bilgi alarak, görev alan unsurları tebrik etti.

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gölcük'teki Donanma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, 'Mavi Vatan-2019' tatbikatına ilişkin bilgi alarak, görev alan unsurları tebrik etti.

Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Hulusi Akar'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve komutanlar ile birlikte Gölcük Donanma Komutanlığı ziyaretine ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamaya göre Bakan Akar, Donanma Komutanlığı özel defterini imzaladıktan sonra 'Mavi Vatan-2019' tatbikatının sevk ve idaresinin gerçekleştirildiği Tatbikat Kontrol Merkezi'ne geçti. Burada tatbikata katılan unsurlardan video konferans yöntemi ile brifing alan Bakan Akar, birlik komutanlarına talimatlarını da aktararak, "Hepinizi kutluyorum, kazasız, belasız, hayırlı görevler diliyorum" dedi. Bakan Akar ve komutanlar, daha sonra DATAS Denizaltı Taktik Simülatörü'nde incelemelerde bulundu. Denizaltı simülatöründe eğitim alan askerlerle sohbet eden Bakan Akar, periskoptan torpido atış eğitimini takip etti. Bakan Akar ve komutanlar daha sonra Denizaltı Serbest Çıkış Kulesini de inceledi. Denizaltıdan çıkış eğitiminin verildiği 20 metre derinliğindeki havuzdaki eğitimleri takip eden Akar ve komutanlar, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bakan Akar ve komutanlar daha sonra Gölcük Tersanesi Komutanlığını ziyaret etti. Bakan Akar ve beraberindekiler yerli üretim 'reis' sınıfı denizaltıların inşa çalışmalarını inceledi. İşçilerle sohbet eden Bakan Akar ve komutanlar, işçilerle çektirdikleri hatıra fotoğrafı sonrası alandan ayrıldılar. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hulusi Akar Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title