Haberler

Bakan Ahmet Arslan, "Kanlarını Dökerek, Şehit Olmak Pahasına Bize Vatan Olarak, Yurt Olarak,...

Bakan Ahmet Arslan, "Kanlarını dökerek, şehit olmak pahasına bize vatan olarak, yurt olarak, bıraktıkları bu topraklar, çok kıymetli"KARS - AK Parti Kars İl Başkanlığı'nca düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Güçlü...

Bakan Ahmet Arslan, "Kanlarını dökerek, şehit olmak pahasına bize vatan olarak, yurt olarak, bıraktıkları bu topraklar, çok kıymetli"

KARS - AK Parti Kars İl Başkanlığı'nca düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Güçlü olmak zorundayız çünkü çok kıymetli bir coğrafyadayız. Kanlarını dökerek, şehit olmak pahasına bize vatan olarak, yurt olarak, bıraktıkları bu topraklar, çok kıymetli" dedi.

Bakan Ahmet Arslan, "Türkiye ve onun lideri var. Recep Tayyip Erdoğan, işte Türkiye güçlü olsun. Recep Tayyip Erdoğan güçlü olsun. Yine kapısına gidelim. Yine kapısını bize açsın. Yine bize yardımcı olsun. Bunu diyenler var ama Türkiye'nin büyümesini istemeyen, Türkiye güçlenmesini istemeyen, Türkiye'nin bu bölgede söz sahibi olmasını istemeyen ve eskiden olduğu gibi istedikleri gibi at oynatmak isteyenler hiç boş durmuyorlar. Onlarda Türkiye zayıf düşün, Türkiye güçsüz olsun. Türkiye perişan olsun diye uğraşıyorlar" diye konuştu.

Milletin 15 Temmuz'da tanklara, uçaklara karşı gittiğini ifade eden Bakan Ahmet Arslan, "İşte onun için bu toprak çok önemli, bu vatan çok önemli, bu vatanın önemini bilen, söyledim ya, Ebul Hasan Harakani başta olmak üzere ecdat şehit olmuş, gözünü kırpmadan donmaya gitmişler Sarıkamış'ta, bugün da aynı şekilde 15 Temmuz'da tanklara karşı gitti. Uçaklara karşı gitti. Tüfeklere karşı gitti. Toplara karşı gitti. Allah onların hepsinden razı olsun. ve yine Allah milletimizden razı olsun ki, millet olma şuuru ile meydanlara indiler. 15 Temmuz'da bunu ispatladılar. Bugün de gerek içeri de, gerek dışarıda aynı mücadele güçlü bir şekilde devam ediyor. Onun için Suriye'de şehitlerimiz oluyor. Ülke içerisinde şehitlerimiz oluyor. Bu mücadeleyi verirken, kazaen de olsa şehitlerimiz oluyor. Üç gün önce olduğu gibi, rabbim bütün o şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Rabbim bizi inşallah onların şefaatlerine nail eylesin. ve bu ülkenin istikbali, istikrarı uğruna gözünü kırpmadan, içeri de, dışarı da mücadele eden güvenlik güçlerimizin hepsine rabbim kolaylık versin" diye konuştu.

Bakan Ahmet Arslan'ın ardından AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Milletvekili Selahattin Beyribey'de birer konuşma yaptı.

Toplantı sonrasında Bakan Arslan, iftar yemeğinde STK'lar ve partililerle bir araya geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ahmet Arslan Ak Parti Türkiye Kars Genel Haberler

title