Haberler

Bakan Ağbal, Cizre'de Esnafı Ziyaret Etti, Vatandaşlarla Görüştü

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şırnak'ın Cizre ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şırnak'ın Cizre ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki temaslarının ardından beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile Cizre ilçesine geçen Bakan Ağbal, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü.

Ağbal, yaptığı açıklamada, "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Şırnak'ta düzenlenen iftar programına katılmak üzere Şırnak'a geldiklerini söyledi.

"Burada esnafla bir araya geldik. Hepsi ekmek peşinde güzel işler yapıyorlar. Bizi çok güzel karşıladılar. Allah hepsinden razı olsun." diyen Ağbal, Cizre'de müthiş bir hareketliliğin ve canlılığın olduğuna işaret etti.

Ağbal, bunun aynı zamanda ekonomi demek olduğuna dikkati çekerek, "Bundan memnuniyet duyduk. Cizre'de vatandaşlarla bir araya gelmekten ve onlarla kucaklaşmaktan büyük mutluluk duyduk." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık da daha önce de ilçeye geldiklerini belirterek, bu ziyaretlerinde ilçeyi çok daha canlı bulduklarını söyledi.

"Biz biliyoruz ki teröre geçit vermeyen Cizre bundan sonra da teröre izin ve geçit vermeyecektir. İlçe terör örgütünün bütün unsurlarından temizlenmiş vaziyette. Vatandaşlarımız çarşıya çıkmış, esnafımız iş yapar hale gelmiş durumda." ifadelerini kullanan Çalık, tüm Cizrelilere gösterdikleri sevgi ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Bakan Ağbal ve beraberindekiler daha sonra iftar programına katılmak için Şırnak'a gitti.

Kaynak: AA / Güncel

Öznur Çalık Naci Ağbal Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title