Haberler

Bahçelerde Keyif Zamanı

Güncelleme:

Tepe Home'un 2014 İlkbahar&Yaz ve Bahçe Koleksiyonu tüm mağazalarda yerini aldı.

Özlemle beklenen sıcak ve güneşli günler kapımızda. Soğuk kış aylarının bütün yorgunluğunu atacağınız keyifli mekanlar için bahçe düzenlemelerini yapmanın vakti geldi.

Dekorosyon severlerin ilgiyle beklediği Tepe Home İlkbahar&Yaz ve Bahçe koleksiyonu tüm mağazalarda yerini aldı.

Tepe Home, İlkbahar&Yaz Aksesuar ürün gamını iki ayrı temada birleştiriyor.

Doğunun Gizemi: Vintage ve Oryantal temaların bulunduğu ürün yelpazesinde; Aydınlatmalar, Japon tarzı kağıt fenerler, kiraz çiçeği desenler siyah, beyaz, yumuşak gri mobilyalarla kombin ediliyor. Kuş kafesleri, kuş figürleri, cam-metal kaseler ve dekoratif tabaklar da doğal desenleri ile güçlü bir doğu görünümü sergiliyor.

Peri Masalı: Beyaz, pastel pembeler, nane yeşili, altın ve gümüş dokunuşlar ile lüks ve zenginlik en sade şekli ile ifade edilirken gerçek bir peri masalını yansıtıyor. Her parça detay bu trendin anahtarı, mum ya da masa üstü için büyük boy cam objeler, seramik aksesuarlar, yumuşak, organik şekiller , açık renk ve opak, gri ve beyaz boyalı sepetler, gül pembe ve dumanlı gri cam kullanımı , gül motifli seramik ve metal objeler bu temaya feminen bir görüntü katıyor.

2014 dış mekan trendlerinin en beğenilen dokunuşlarını bulacağınız Bahçe Mobilyaları koleksiyonu ise her yıl olduğu gibi bu yıl da çok zengin.

Teak ağacı ve rattan malzemeden üretilmiş oturma ve yemek grupları, dinlenme köşeleri, tenteli koltuklar, çift kişilik aşk koltukları ve şezlonglar bahçenizi dekore edebileceğiniz seçeneklerden sadece birkaçı...

Dekorasyon severler; kaliteli, uygun fiyatlı ve geniş ürün gamının adresinde yani Tepe Home'da buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dekorasyon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title