Haberler

Bahçeşehirli Öğrenci Oks'de Soruların Tamamını Çözdü

Bahçeşehir Gaziantep Koleji ve Uğur Dershaneleri Öğrencisi Mehmet Eyyüpoğlu, Oks'de Gaziantep'te Bir İlke İmza Atmaya Hazırlanıyor.

Bahçeşehir Gaziantep Koleji ve Uğur Dershaneleri öğrencisi Mehmet Eyyüpoğlu, OKS'de Gaziantep'te bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

OKS'de soruların tamamını yanlışsız çözdüğünü belirten Eyyüpoğlu, 10 Temmuz'da açıklanacak olan sınav sonuçları ile birlikte Gaziantep adını Türkiye'ye duyuracağını söyledi. Soruları kontrol ettiğini ve tamamını yanlışsız çözdüğünü belirten Eyyüpoğlu, Bahçeşehir Gaziantep Koleji ve Uğur Dershaneleri'nin de gurur kaynağı oldu. Her iki kurumda başarılı öğrencisine ödüller vermeye hazırlanırken, başarılı öğrenci Eyyüpoğlu da şimdiden tercih edeceği okulun hayalini kurmaya başladı.

Türkiye'nin en başarılı eğitim kurumu olarak gördüğü Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi'ne gitmek istediğini belirten Eyyüpoğlu, "Okulumun, dershanemin, ailemin ve düzenli ders çalışmanın semeresini gördüm. Ben hayallerime kavuşmak üzereyim. Hep Bahçeşehir ve Fen ve Teknoloji Lisesi'ni hayal ediyordum. Bu hayallerim gerçek olmak üzere" dedi.

(OÇ-OÇ-Y) 15.06.2008 12:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title