Haberler

"Bahçeşehir Tekrar Belediye Olacak"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 'Bahçeşehir Belediyesi Kapatılmıştır Ama Size Söz Veriyorum, CHP İktidarında Bahçeşehir Tekrar Belediye Olacak' Dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 1400 belediyenin kapatılmasının ardından bu karara karşı büyük bir mücadele verdiklerini belirterek, ''Bahçeşehir Belediyesi kapatılmıştır ama size söz veriyorum, CHP iktidarında Bahçeşehir tekrar belediye olacak'' dedi.

Deniz Baykal, Bahçeşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ve Gelişim Akademisi'nin açılış törenine katıldı.

Tiyatro ve akademinin açılışını tiyatro sanatçısı Haldun Dormen ve Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın ile kurdele keserek yapan Baykal, Bahçeşehir Belediyesi'nin, belediyecilik alanında sergilediği büyük başarıyla Türkiye'de gerçekten örnek oluşturan bir belediye olduğunu söyledi.

Bahçeşehir'de bir çağdaş yaşam düzeni bulunduğunu ve bu belediyenin Türkiye'de nelerin mümkün olduğunu gösterdiğini dile getiren Baykal, ''Bunun sadece Bahçeşehir ile sınırlı kalması hiçbir şekilde kabul edilemez'' diye konuştu.

Baykal, şunları kaydetti:

''Bugün 1400 kadar belediye kapatıldı. Bu belediyelerin kapatılması kararına karşı büyük bir mücadele verdik. Bunların yargı yoluyla 862 tanesini kurtarmayı başardık. Ama maalesef Bahçeşehir bunlar arasında değil. Bugün Bahçeşehir Belediyesi kapatılmıştır ama size söz veriyorum, CHP iktidarında Bahçeşehir tekrar belediye olacak. Bahçeşehir, hem bir kent modeli olarak hem de belediyecilik olarak etkili bir örnek sergiledi. Bunda Kemal Aydın gibi bir belediye başkanının rolü var. Aydın siyaset anlayışımızda başarısıyla, emeğiyle hakettiği şekilde saygın bir yer kazanmıştır.''

Baykal'ın bu sözleri üzerine Aydın'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın da 10 yıllık belediyecilik icraatları sırasında tek bir imar tadilatına bile izin vermediklerini, alışveriş merkezleri yerine tiyatro ve sinemalar inşa ettirdiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title