Haberler

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinin 23 Nisan Coşkusu

Gaziantep Bahçeşehir Koleji Tarafından Düzenlenen 23 Nisan Etkinliklerinde Minik Çocuklar Kıyasıya Yarıştılar.

Gaziantep Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde minik çocuklar kıyasıya yarıştılar.

Okulların da tatil olmasını fırsat bilen minik öğrenciler YKM'de düzenlenen etkinliğe akın etti. Gün boyunca şenlik havasında geçen etkinlikte çocuklar yoğurt yeme, langırt, scotter, basketbol dalında kıyasıya mücadele ettiler. Özellikle yoğurt yeme yarışı büyük çekişmeye sahne oldu. Birinci olarak ödül almak isteyen çocukların yüzleri yoğurt oldu. Gönüllerince bir gün geçiren çocukların mutluluğuna aileleri de eşlik etti.

Bahçeşehir Gaziantep Koleji Kurucu Temsilcisi Faruk Tatar, düzenledikleri etkinlikle çocukların hem eğlenmesini hem de yarışmasını sağladıklarını söyledi. Küçük çocukların kendilerine olan güven duygularını kazanmaları bakımından da çok yararlı bir etkinlik olduğunu belirten Tatar, “Miniklerimizin Ulu Önder Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bir günde gönüllerince eğlenmelerini istedik. Hem kaynaştılar hem de bayramlarını mutlu bir şekilde geçirdiler” dedi.

(OÇ-OÇ-Y) 24.04.2008 16:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title