Haberler

Bahçeşehir Koleji, Basınla Buluştu

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılan etkinlikte, bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımın genel sekreteri Alpaslan Aydın, başantrenörü Stefanos Dedas ile oyuncuları Quino Colom, Emir Preldzic ve Hadi Özdemir, açıklamalarda bulundu.

Alpaslan Aydın, geçen sezon hak ettikleri bir şekilde Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükseldiklerini belirterek, "Bu sezon lige renk katmak istiyoruz. Seyir zevki yüksek maçlar oynamayı hedefliyoruz. Yolumuza geçen seneki hocamız Dedas ile devam ettik. Kendisinin Süper Lig tecrübesi var. Kadromuza yeni oyuncular da kattık. Uzun vadede hedefimiz THY Avrupa Ligi'nde mücadele edebilmek. Fenerbahçe gibi Avrupa Ligi şampiyonu unvanını biz de elde etmek istiyoruz. Uzun vadeli hedefimiz bu." ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haftasında Afyon Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Aydın, "Süper Lig'deki ilk maçımıza büyük bir heyecanla çıktık ve kazandık. İnşallah bunu Galatasaray karşılaşması ile devam ettireceğiz. Hedefimiz yine galibiyet. Bu sezon ligde play-off'lara kalmak istiyoruz. Her zaman altyapıya önem vereceğiz. Oyuncu yetiştirmek de istiyoruz. Bizim için en büyük mutluluk, milli takıma oyuncu vermek olur." diye konuştu.

Dedas: "Felsefem göze hoş gelen basketbol oynatmak"

Bahçeşehir Koleji'nin başantrenörü Stefanos Dedas, göze hoş gelen ve yüksek tempolu bir basketbol oynamayı istediklerini aktardı.

Sezona galibiyetle başlamanın çok önemli olduğunu dile getiren Dedas, şunları kaydetti:

"Önümüzde Galatasaray karşılaşması var. O maça odaklanacağız. Galatasaray, yeni ve iyi bir takım. Maça iyi hazırlanıp, elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Benim felsefem göze hoş gelen ve yüksek tempolu basketbol oynatmak. Yüksek skorlarla biten maçlar çıkarmak istiyoruz. Karakter de benim için çok önemli. Her zaman beklentilerin üstünde bir takım ortaya çıkardım ve bunu hedefledim. Burada da Gaziantep Basketbol'da olduğu gibi bunu başarmak istiyorum."

Colom: "Projenin büyüklüğü beni heyecanlandırdı"

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı'nın yeni transferi Quino Colom, birçok teklif almasına rağmen sunulan proje karşısında heyecanlandığı için İstanbul ekibine geldiğini ifade etti.

Son olarak Rusya'nın UNICS Kazan takımında forma giyen 29 yaşındaki deneyimli basketbolcu, "Sezon öncesi birçok Avrupa takımından teklif vardı ama ben Bahçeşehir Koleji'ni seçtim. Çünkü buradaki projenin büyüklüğünü gördüm. Bu, beni heyecanlandırdı. Bahçeşehir Koleji'nin beni çok istediğini hissettim." değerlendirmesinde bulundu.

13 Ekim Cumartesi günü sahalarında Galatasaray ile çok zor bir maça çıkacaklarını dile getiren Colom, "Galatasaray iyi bir takım. Oynadıkları son 2 maçı kaybettiler. Çok zor bir maç geçecek. Ancak en iyi şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapıp galibiyetle yola devam etmek istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Colom, Afyon Belediyespor maçında 32 sayı kaydettiğinin hatırlatılması üzerine ise "Öncelikli olan ne kadar sayı attığım değil takımın kazanması. O gün kendimi iyi hissediyordum ve yüksek yüzde buldum." dedi.

Bahçeşehir Koleji'nin bu sezon kadrosuna dahil ettiği Emir Preldzic, üst sıralarda yer almayı hedeflediklerini kaydetti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni iyi bildiğini aktaran Preldzic, "Uzun yıllardır bu ligde oynuyorum. Bu takım için elimden geleni yapacağım. Bahçeşehir Koleji'ni en yukarılara taşımak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Preldzic, eski takımı Galatasaray ile yapacakları maça iyi hazırlandıklarını ve müsabakada galip gelmek istediklerini de aktardı.

İstanbul temsilcisinin bu sezon transfer ettiği oyunculardan Hadi Özdemir ise ligde play-off'larda oynamayı hedeflediklerini belirterek, "Bahçeşehir Koleji'nin çocuklar için çok projesi var. Ben de bir baba olarak bu projelerin içinde olmak istedim. Ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Hedefimiz play-off'larda yer almak." şeklinde konuştu.

Öte yandan Bahçeşehir Koleji teknik ekibi ve oyuncuları, 35. yaşına giren Hadi Özdemir'in doğum gününü kutladı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Bahçeşehir basketbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title