Haberler

Bahçesaray'da Aynı Anda 2 Bin 500 Kişi İftar Açtı

Van’ın Bahçesaray Kaymakamlığı, Bahçesaray Belediyesi ve AK Parti ilçe başkanlığının organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında çarşı merkezinde verilen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

Van'ın Bahçesaray Kaymakamlığı, Bahçesaray Belediyesi ve AK Parti ilçe başkanlığının organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında çarşı merkezinde verilen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

Kaymakamlık, Belediye ve AK Parti ilçe başkanlığının organize ettiği iftar yemeği ilçenin merkezinde verildi. İlçenin ana caddesi üzerinde kurulan masalar, merkez ve kırsal mahallelerden gelen vatandaşlar tarafından doldurulurken, ilçede ilkkez kalabalık bir iftar programı düzenlendi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Serhat Karabektaş'ın da hazır bulunduğu iftar programında kısa bir konuşma yaptı. Davete icabet edenlere teşekkür eden Karabektaş, ezanın okunmasıyla iftarlarını açtılar.

İftar programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Bahçesaray'da bir ilki yaşadıklarını belirterek, 7'den 70'e yaklaşık 2 bin 500 kişinin iftar programına katıldığını söyledi. Sabırlı, iftar programını düzenleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Karabektaş başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçesaray Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title