Haberler

Bahçelievler'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bahçelievler'de eski ortaklar arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada baba ve 2 oğlu silahla vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan baba ile 1 oğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer oğlunun tedavisi sürüyor.

Bahçelievler'de alacak verecek meselesi yüzünden bir emlakçının silahla vurduğu baba ve oğlu kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ALACAK-VERECEK MESELESİ HUSUMETE DÖNÜŞTÜ

Olay, Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde çeyiz dükkanı bulunan Sami Bulut ile daha önceden ortaklık kurarak, birlikte inşaat işi yaptığı Ali Ş. arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet oluştu. Eski ortak Ali Ş., bugün dükkana gelerek Sami Bulut ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Dükkanın önünde devam eden kavgada eski ortak, Sami Bulut ve oğullarına silahla ateş açtı. Sami Bulut ve oğulları Kürşat Bulut(34) ile Samet Bulut yaralandı.

Bahçelievler'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere götürdü. Tedavi altına alınan yaralılardan Sami Bulut ile oğlu Kürşat Bulut yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ciddiyetini koruyan Samet Bulut'un tedavisi ise sürüyor.

GÖRGÜ TANIĞI: BİR ANDA ÇATIŞMA ÇIKTI

Olayı gören çevredeki bir esnaf, "Yaralanan kişileri tanıyordum. Çay götürüyordum onlara. Burada esnaflar. Bir anda çatışma çıktı. Bir kişi silahla geldi ve ateş etti. 3 kişi yaralandı. İş yerine girmedi. Kapının önünde oldu olay. Bir kişinin durumu çok ağırdı. Genç biriydi. Ağzından ve burnundan kan geliyordu. İçeride beraberlerdi galiba dışarı çıktılar. Dışarıda oldu olay. Kanaması olan bir yaralıya tampon yaptım. Ambulans geldi hastaneye götürdü" dedi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Bahçelievler Samet Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

alp:

Biz Türkler eskiden paylaşmayı seven, aman hep benden alışveriş yapma birazda komşu esnafım kazansın, onunda ailesi var diyen . Sadaka verirken aman kimse yardım ettiğimi görmesin diyen kibar insanlardık. Şimdi bu kaba saba katil ruhlu tipler olduk sonumuz hayrolsun.

16
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Neyi paylaşamıyorsunuz oğlum, şu 3 günlük dünyada. . . Ne oldu şimdi? Alacaklarınızı tahsil ettiniz mi? Kiminiz mezarda, kiminiz hapishanede çürüyüp gideceksiniz. . . Çok yazık. . . Ne demiş şair: ''Mal sahibi, mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi, mal da yalan mülkte yalan, var biraz da sen oyalan. '' Yunus Emre. . . Vefat eden vatandaşlara; Allah rahmet eylesin.

14
0
yanıtYanıtla
esnaf:

Bizim müşterilerimizden di. çok düzgün ticaretleri vardı. Allah rahmet eylesin.

11
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

BU SİLAHLARI SATNALRIN YATACAK YERİ YOK! UFACIK BİR ŞEYDE CANA KIYANLARIN YERİ DE CEHENNEM ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ :(((

yanıt8
yanıt0
Gurbetci:

Bu konularda genelde iki kisiden biri hakkindan fazla alinca, veya ortagina borcu yukleyince boyle oluyor. Kimsede boyle seyleri engelleyemez. Imkaniniz varsa ortak ise girmeyin!

9
0
yanıtYanıtla
ilyas:

en güzel ceza kısasa kısas

8
0
yanıtYanıtla
Uzman39:

Ticaret yapıyorsan Asla Güvene dayalı ticaret yapmıyacaksın. Avrupada kimsenin kimseden alacağı veya borcu olmaz. Çünkü herkes nakit çalışır..Doğrusu da budur..

6
1
yanıtYanıtla
Özbay:

Gavurlar sözünde duruyorlar bizimkilerde diyor işini bitir gel para vereyim iş btikten sonra adam bugün yarın derken tlf cvb vermiyor bizimkiler çoğu dini imanı ve şerefi para olmuş

yanıt10
yanıt0
aboo:

Borç verince iyisin isteyince kötüsüdür, Bunu kendimden biliyorum, acıyorsun sonra acınacak duruma düşüyorsun...

6
0
yanıtYanıtla
M Anadolu:

Güçlünün zayıfı ezdiği. Zalimin ve Gaspçının Mazlumları ve Masumları katlettiği bir devirde yaşıyoruz.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title