Haberler

Bahçelievler'de motosikletin çarptığı çaycının feci ölümü

Güncelleme:

BAHÇELİEVLER'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı çaycı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BAHÇELİEVLER'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı çaycı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsünün gözaltına alındığı kaza anı araç kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Şirinevler D-100 yan yolda perşembe günü saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Yolda hızlı şekilde ilerlediği ileri sürülen motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Özgür Burgu (34)'ya çarptı. Minibüs durağında çaycılık yapan Burgu, çarpmanın etkisiyle kaldırma savrularak, başını demir dubalara çarptı. Çevredekilerin durumu bildirmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan Burgu'yu hastaneye kaldırdı. İki çocuk babası olan ve bir çocuğunun down sendromlu olduğu öğrenilen Burgu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alarak polis merkezine götürüldü. Görgü tanıklarından Asım Sekmen "Ben olayı sonradan gördüm ve çok üzüldüm. Muhtemelen motosikleti kullanan hızlıydı. Ölmüş duyduk, çok üzüldük" diye konuştu.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı arkadan gelen araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Özgür Burgu'dan geriye sosyal medyada çocukları ile paylaştığı videolar kaldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title