Haberler

Bahçeli ve HDP'li Milletvekilleri Arasında Samimi Sohbet

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli ve HDP'li milletvekilleri Meclis'te bir süre sohbet etti. HDP'liler Bahçeli'ye Saffet Sancaklı'nın intihar girişiminde bulunan eşiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni Anayasa tasarısının görüşmelerinin sürdüğü Meclis Genel Kurulu'na ilk tur görüşmelerinin son gününde de katıldı.

SANCAKLI'NIN EŞİNİN DURUMUNU SORDULAR

Genel kurul salonuna giren MHP lideri Bahçeli, sırasına oturmadan, yan tarafındaki HDP grubuna selam verdi. HDP'li vekiller ise Saffet Sancaklı'nın intihar girişiminde bulunan eşinin durumunu sorup, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

SELAM VERDİ

Bahçeli Genel Kurul salonuna gelişinde MHP sıralarının en önüne otururken yan sırasında oturan HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım ile tokalaşarak bir selamlaştı.

Bahçeli, Yıldırım ve Pervin Buldan ile kısa bir süre sohbet etti. HDP'li vekiller, MHP'nin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşinin durumunu sorarak Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meclis Genel Kurulu Saffet Sancaklı Ahmet Yıldırım Devlet Bahçeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title