Haberler

Bahçeli ve Erdoğan Bugün Bir Araya Geliyor! Masada 5 Şehir Olacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli arasında bugün gerçekleşmesi beklenen görüşmede İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Tekirdağ gibi kritik illerde ittifak masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün saat 16.00'da Beştepe'de bir araya gelecek. İki liderin görüşmesinde yerel seçimde ittifak ön planda olacak.

AÇIKLAMALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Tüm gözler MHP Lideri Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bugün gerçekleşmesi planlanan görüşmeye çevrildi. Bahçeli, dün parti grubu sonrası yaptığı açıklamada görüşmeyle ilgili "Gündemi davet sahibi belirler" ifadesini kullandı. Bahçeli'nin ardından bir açıklamada Erdoğan'dan geldi. Gündemin seçim ittifakı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanların da beklentisi bu diye düşünüyorum" dedi.

MASADA 5 ŞEHİR OLACAK

Başkent kulislerinde iki parti arasında yapılacak işbirliğiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İttifakın tüm Türkiye'de değil, İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Tekirdağ'da ittifak yapacağı konuşuluyor.

ARAYA SÜRPRİZ BİR İŞ ADAMI GİRMİŞ

Öte yandan iktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Erdoğan-bahçeli görüşmesiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atarak, "Arka kapı diplomasisi de yürüdü. Bu süre zarfında önemli bir iş adamının devreye girip iki parti arasında mekik diplomasisi yürüttüğü söyleniyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title