Haberler

Bahçeli: Şimdi Çifte Ciplerle Dolaşıyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İktidar Olmadan Önce Af Buyurun At Arabası Olmayanlar, Şimdi Çifte Modern Ciplerle Dolaşıyor" Dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "iktidar olmadan önce af buyurun at arabası olmayanlar, şimdi çifte modern ciplerle dolaşıyor" dedi.

Bahçeli, bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Mersin'de, son olarak Mut ilçesinde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bahçeli, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, mevcut iktidar döneminde işsizliğe ve yoksulluğa çözüm üretilmediğini öne sürdü.

İnsanların her geçen gün açlık sınırının altına itildiğini iddia eden Bahçeli, şöyle konuştu:

"Allah'ın verdiği rızkı paylaşan insanlarımız hayat pahalılığı içerisinde gittikçe daralıyor ve tüketiliyor. Ama bir bakıyorsunuz 8 yıl içerisinde iktidar olmadan önce af buyurun at arabası olmayanlar, şimdi çifte modern ciplerle dolaşıyor. Bu konu bizim iftiramız değil. AKP'liler içerisinde bu gerçek bugün tartışılır hale gelmiştir. Bazı televizyonlarda da bu tartışmayı seyrediyoruz. AKP'nin içerisinde iktidar nimetini alanlarla alamayanlar içerisinde sinsi sinsi bir kavga başlamış durumda. Halk bir tarafa bırakıldı. Onun için bu iktidar 8 yıllık icraatını iyi değerlendirmesi gerekiyor."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çatışmayı tetiklediğini ileri süren Bahçeli, "Yaraları örteceği yerde kaşıyor. Türkiye'yi tekrar bir çatışma ortamına düşürüyor ve gerilim stratejisiyle aradan kendisini masum konumuna getirerek, iktidarını sürdürmeye çalışıyor" diye konuştu.

Halkın iktidarı değiştirme gücüne sahip olduğunu anlatan Bahçeli, sözlerine şöyle tamamladı:

"Başbakan Erdoğan halen '3. dönem iktidar olacağım' diyor. Seni millet getirdi, ama götürmesini de bilir. İşte 2011 yılında AKP'yi yolcu edecek misiniz? Millet olarak getirdiğim gibi götüreceğim diyecek misiniz? Milletimizin bir özelliği vardır. O da şudur; eğer birisi bir iş başarmışsa, onu alnından öper, takdir eder. Ama birisinin bir hatası olmuşsa onun da ensesine bir tokat atar. Şimdi başarıları olmadığına göre, tokat yiyecek bir ense dolaşıyor. Ona bir tokat atacak mısınız? Böyle gidecek iktidardan. Peki yerine kim gelecek? Bunları Yüce Divana gönderecek, sizlerin haklarını arayacak, işsizliği, yoksulluğu çözecek, cesaretli ve kararlı bir iktidara ihtiyaç var. Bu kim ola diye düşündüğümüzde, bir tek MHP var." - MERSİN

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title