Haberler

Bahçeli: "Öğretmenlerimiz Her Zaman Önceliklerimizden Biri Olacak"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğretmenlerin aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi olduğunu vurgulayarak, "Mesleklerinin saygınlığına yaraşır, hak ettikleri yaşam şartlarına ulaşmaları her zaman önceliklerimizden biri olacaktır" dedi. Bahçeli "Öğretmenler Günü" nedeniyle yayınladığı mesajda, Türk milletinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sürdürülebilir bir gelişmeye kavuşması iç...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğretmenlerin aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi olduğunu vurgulayarak, "Mesleklerinin saygınlığına yaraşır, hak ettikleri yaşam şartlarına ulaşmaları her zaman önceliklerimizden biri olacaktır" dedi.

Bahçeli "Öğretmenler Günü" nedeniyle yayınladığı mesajda, Türk milletinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sürdürülebilir bir gelişmeye kavuşması için eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi gerektiğini belirterek, bunun da öğretmenlerle mümkün olabileceğini kaydetti. Öğretmenlerin, Türkiye'nin her yöresinde her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen idealist bir ruhla hizmet ettiğini ifade eden Bahçeli mesajını şöyle sürdürdü:

"Öğretmenlerimiz, devletimizin gülen yüzlerinden birisi olarak tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin yeni ufuklar açmak için gayret göstermektedir. Öğretmenlerimizin içinde bulunduğu maddi sorunlar, eğitim ve öğretimin araç, gereç eksikliğiyle, fiziki imkansızlığın en iyi biçimde çözüme kavuşturulması en büyük istek ve temennimizdir. Öğretmenlerimizin mesleklerinin saygınlığına yaraşır, hak ettikleri yaşam şartlarına ulaşmaları her zaman önceliklerimizden biri olacaktır" (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title