Haberler

Bahçeli, Milletvekili Kaydını Yaptırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekilliği Kaydını, Ankara Milletvekili Seçilen Deniz Bölükbaşı ve Özel Kalem Müdürü Ömer Karakaş Aracılığıyla Yaptırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği kaydını, Ankara Milletvekili seçilen Deniz Bölükbaşı ve Özel Kalem Müdürü Ömer Karakaş aracılığıyla yaptırdı.

Meclis Şeref Holünde oluşturulan kayıt bürosuna bugüne kadar 78'i AK Parti'li, 61'i MHP'li, 30'u CHP'li 3'ü de bağımsız olmak üzere toplam 172 milletvekili başvurdu.

Bugün 44 milletvekili kayıt olurken, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin işlemlerini, partisinin Ankara Milletvekili Bölükbaşı ile Özel Kalem Müdürü Karakaş yaptırdı.

Kayıtlar hakkında bilgi almak için Meclise gelen Bağımsız Mardin Milletvekili Ahmet Türk, Bağımsız Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ve Bağımsız Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Bağımsız İstanbul Milletvekili Ufuk Uras'ın işlemlerinin tamamlanması için bir süre Şeref Holünde beklediler.

Ufuk Uras, gazetecilerin milletvekili rozeti alıp almayacağı yönündeki sorusuna ''Benim rozete ihtiyacım yok'' diyerek esprili bir yanıt verdi. Uras, mal beyanı olmadığı için de işlemlerinin çabuk sürdüğünü dile getirerek, boş kağıda imza attığını anlattı.

Bağımsız Mardin milletvekili Ahmet Türk, gazetecilerle yaptığı sohbette, bağımsız milletvekili seçilen arkadaşlarıyla bugün akşam yemeğinde bir araya geleceklerini söyledi.

Bağımsız milletvekillerinin DTP'ye katılımı ve Mecliste grup oluşturmalarının fazla zaman almayacağını anlatan Türk, grup odası için TBMM Genel Sekreterliği ile görüştüklerini ve oda talebinde bulunduklarını kaydetti. Uras ve diğer bağımsız milletvekilleri, daha sonra TBMM'den beraber ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title