Haberler

Bahçeli, hastane çıkışı "Geçmiş olsun" dileklerine "Sağ olun" diyerek yanıt verdi

Güncelleme:

Enfeksiyona bağlı ateş yükselmesi şikayetiyle hastaneye kaldırılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, taburcu olduğu sırada kendisini bekleyenlerin geçmiş olsun dileklerine "Sağ olun teşekkürler" sözleriyle karşılık verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sabah saatlerinde kaldırıldığı hastaneden öğleden sonra taburcu edildi. Devlet Bahçeli çıkışta soruları yanıtlamadı sadece geçmiş olsun dileklerine "Sağ olun teşekkürler" dedi.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sabah saatlerinde gelen haber endişe yaratmıştı. Çalışmak içinpartiye giden Bahçeli, burada rahatsızlandı.

Bahçeli, hastane çıkışı 'Geçmiş olsun' dileklerine 'Sağolun' diyerek yanıt verdi

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ, HASTANEYE KALDIRILMA NEDENİNİ AÇIKLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bahçeli'nin üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateşi yükseldiği için hastaneye kaldırıldığını söyledi.

TABURCU OLDU

Tedavisini bizzat Başkent Hastanesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Prof. Dr. Ali Haberal yaptı. Bahçeli, saat 15.40'da Başkent Üniversitesi hastanesinden taburcu edildi. Devlet Bahçeli'ye aracına kadar Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Rektör Prof. Dr. Ali Haberal eşlik etti.

Bahçeli, hastane çıkışı 'Geçmiş olsun' dileklerine 'Sağolun' diyerek yanıt verdi

"SAĞ OLUN, TEŞEKKÜR EDERİM"

Bahçeli kendisini bekleyen medya mensuplarının sorularını yanıtlamadı. Sadece geçmiş olsun dileklerine karşılık, "Sağ olun, teşekkür ederim" demekle yetindi. Partililerin alkışları eşliğinde makam aracına binen Devlet Bahçeli dinlenmek için evine geçti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title