Haberler

Bahçeli, Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e Benzeten Dilmen'i Topa Tuttu: Şeytanlığını Siyasete Taşımasın

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den, Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzeten Rıdvan Dilmen'e zehir zemberek bir tepki geldi: Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasın.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den, dün canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanDeniz Gezmiş'e benzeten Rıdvan Dilmen'e zehir zemberek bir tepki geldi. Erdoğan için "Parkasız Deniz Gezmiş" nitelenmesi yapan Dilmen'e, "Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasınlar." dedi.Bu açıklamayı sert bir dille eleştiren Bahçeli, "Parkasız Deniz Gezmiş" ifadesi ne Türk milletine, ne de Türk milletinin Cumhurbaşkanı'na yaraşır." dedi.

"BİR DÖNEMİN TERÖRİSTİ..."

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın bir dönemin teröristine benzetilemeyeceğini ifade eden Bahçeli, Rıdvan Dilmen'in özür dilemesi gerektiğini de söyledi.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM"

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Habertürk'te yapılan Akılda Kalan programında Türk sporunda önemli başarılar sağlamış olan bir sporcunun bir soru üzerine yorum yaparken bazı hatalar içine sürüklenmiş olduğunu ifade etmek istiyorum. Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na 'Parkasız Deniz Gezmiş' ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanlığına yakışır ne de Cumhurbaşkanlığına yapılan bir yalakalığa yakışır. Şiddetle reddediyorum ve Türk milletinden özür dilemesini istiyorum. Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristinin özdeşi olarak takdim edilemez" diye konuştu.

DİLMEN ''ERDOĞAN PARKASIZ DENİZ GEZMİŞ'TİR'' DEMİŞTİ

Futbol yorumcusu ve Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu 'Akılda Kalan' programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yaptı. Dilmen, 15 Temmuz gecesini Erdoğan Ailesi ile birlikte Huber Köşkü'nde geçirdiğini açıkladı. İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu vurgulayan Dilmen, "Ben Tayyip Erdoğan Bey'e baktığımda parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Deniz Gezmiş de 'Kahrolsun emperyalizm' diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Rıdvan Dilmen Deniz Gezmiş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title