Haberler

Bahçeli'den CHP'li Vekillere Sert Tepki: Aceleci Davrandılar

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran CHP'li vekilleri eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın kazandığı cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran CHP'li vekilleri eleştirdi.

"ACELECİ DAVRANDILAR"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonuda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP'li muhalif vekiller aceleci davrandı" dedi.

CHP'Lİ VEKİLLER İSYAN ETMİŞTİ

CHP'li Emine Ülker Tarhan, Nur Serter ve Süheyl Batum, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin adayını eleştirdi ve sorumlu Genel Başkan'ın istifa etmesini istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
500

Yorumlar (51)

MHP Lİ:

Bahçeli chp nin kuyruğuuuu sen ne zaman istifa edeceksin Bahçeli bir saniye beklemee 1 saniyeeeeeeeeee

59
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

CHP BİTTİ, MHP BİTTİ, PKK DA BİTTİİİİİİİİİİİİ

38
13
yanıtYanıtla
magnezyali:

E nedemisler bozacının şahidi şıracı olur diye,onlar kader birliği ettiler.batarsakta beraber,çıkarsakta beraber ama ikisi beraber çatının altında kaldı orası ayrı mesele.

31
15
yanıtYanıtla
tayfunn:

Sanki bahçeli 17 yıldır birileri tarafından özel görevlendirilmiş ve Ülkücü hareketi 100 ile 15 arasında tutması talimatı almış izlnimi veriyor ..Eyyy Bahceli artık bırak şu partiyide artık rahat bi nefes alalım(ekibinle birlikte) yıl 2014 sen hala 90 larda geziyorsun ..bi türlü türkiyeyi yakalayamadın..Tabiki şimdi Çatı ortagın CHP ye sahip çıkacaksın.. sen bile anladın demekki Kılıçdaroğlu devrilirse arap baharı gibi sıra sana gelecek

28
1
yanıtYanıtla
Fatma:

Birbirinizi her zaman böyle savunur sunuz inşaallah...

25
2
yanıtYanıtla
sol:

mhp nin içindede kendisini istifaya çagıran olmasın diye söylemiştir...

22
0
yanıtYanıtla
KEÇİÖRENLİ:

SAYIN BAHÇELİ 2015 HAZİRANDA YAPILACAK SEÇİME PARTİNİN BAŞINDA SEN OLURSAN EMİN OLUN BARAJA TAKILIRSINIZ MHP YE OY VERECEK ÜLKÜCÜ BULAMASSINIZ BİRDEN YANINDA AVANE TAKIMI ELİNİZİ ÇEKİN BAŞTA BAHÇELİ ŞEVKAT ÇETİN OLMAK ÜZERE YOKSA O VEBALİN ALTINDA EZİLRSİNİZ

17
2
yanıtYanıtla
SELÇUKLU:

Sayın Bahçeli siz Sayın Kılıçdaroğlu ile yeni bir parti kurun ikiniz eş başkanlık yapın iki partınin de yakasını bırakın.Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte görevlerinizi yaptınız gönül rahetlığı ile istifa edebilirsiniz.MHP de bayrak göndere çekililir diyorsun fakat MHP nin bayrağını sayenizde yerden kalkmadı, elinizi vicdanıza koyun da kabul edin başarısızsınız.İstifa etmezseniz sizi bir şekilde indirirler, korkma parti lidersiz kalmaz.Biz gelir aday oluruz ve 2015 seçimlerinde de Ülkuculeri iktidara taşırız.Ülkücüler lidersiz kalmaz.

17
1
yanıtYanıtla
ALİ:

mhp chp ayırabilen varmı ?

14
1
yanıtYanıtla
orbiyolog:

'''' körler sağırlar birbirini ağırlar '''' ikiside bıraksın partilerini..

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title