Haberler

Bahçeli: "Başbakan Saltanatının Bittiğini Anlamış"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yalan ve talan döneminin ardından Başbakan, saltanatının bittiğini anlamış görünmektedir" dedi.

Bahçeli, Gaziantep'teki mitingde, AK Parti hükümetinin icraatları sonucunda Türkiye'nin, "yolsuzluğun giderek arttığı, kanunsuzluğun kol gezdiği bir sefalet ülkesi" haline geldiğini savundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilere tahammül gösteremediğini, bunun siyaseten tükenmişliğinin göstergesi olduğunu öne süren Bahçeli, "Geride kalan 4 yıl 8 aylık yıkım, yalan ve talan döneminin sonunda Başbakan, saltanatının bittiğini anlamış görünmektedir. Gergindir, telaşlıdır, asabidir, kafası karışıktır, hafızası bulanıktır, denetimini yitirmiştir, panik hali gözlenmektedir. İftiraya ve fesada sığınmak durumunda kalmıştır" diye konuştu.

AK Parti iktidarı süresince "yaşanan talihsizliğin, hayal kırıklığının ve teslimiyetçi politikaların sonunun görüldüğünü" kaydeden Bahçeli, bir hafta sonra Türkiye'nin yeni bir istikamette yol almaya başlayacağını, MHP'nin tek başına iktidar olacağını savundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title