Haberler

Bahar dönemi yüksek lisans başvuruları devam ediyor

Güncelleme:

Sektörel alandaki uzmanlığını geliştirmek ve kurumsal katma değeri artırmak isteyenler İzmir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından verilen tezli ve tezsiz yüksek lisans eğitimlerinde buluşuyor. Bahar dönemi başvuruları devam eden İşletme (MBA) ile Uluslararası Ticaret, Finans ve Lojistik yüksek lisans programları, şirket yöneticilerinin, yönetici adaylarının ve kariyerine yeni başlayacak olan farklı alanlardaki üniversite mezunlarının rekabetçi ve değişim içindeki iş dünyasını daha iyi algılayabilmesi ve kurumların organizasyon zincirinin katma değer yaratan bir üyesi olmasının kapısını açıyor.

Bilgi ve beceriler artırılmalı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında nitelikli bir iş bulabilmek için tek bir alanda uzmanlaşmanın artık yeterli olmadığını belirten İşletme (MBA) yüksek lisans programı Akademik Koordinatörü Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, hangi alanda mal veya hizmet üretirse üretsin tüm işletmelerin pazarda var olabilmek, karlılığını korumak ve artırmak için işletme bilgi ve becerisini artırması gerektiğini söyledi.

Eğitim içeriğini İzmir iş dünyası belirledi

Uluslararası Ticaret, Finans ve Lojistik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M. Hakan Keskin ise Uluslararası ticaret, doğrudan dış yatırımlar, uluslararası ticaretin finansmanı, uluslararası proje finansmanı ve uluslararası lojistik ve tedarik zinciri yönetimi konularına bütüncül yaklaşımı ile Türkiye'de benzeri bulunmayan Uluslararası Ticaret, Finans ve Lojistik Yüksek Lisans Programının eğitim içeriğinin İzmir'de faaliyet gösteren iş dünyası ile yapılan görüşmeler sonucu hazırlandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title