Haberler

Bahar Candan babası kimdir? Nihal ve Bahar Candan'ın akademisyen babası Hakan Candan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

İşte Benim Stilim ve Doya Doya Moda programlarıyla isimlerini duyuran Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, hem internette hem de sosyal medyada sık sık gündeme geliyorlar. Şimdi de Bahar Candan ailesi ile gündeme geldi. Yarışma programında sık sık ailesinden bahseden Bahar Candan'ın babası ve ailesi merak edildi! Peki, Bahar Candan babası kim? Hakan Candan serveti merak ediliyor.

Bahar Candan babası kimdir? Nihal Candan ve Bahar Candan'ın anne ve babası kimdir, ne iş yapıyorlar? soruları sosyal medyanın gündeminde! Her yaptığı hareketi, giydiği ve sosyal medya paylaşımları olay olan Nihal Candan ve Bahar Candan, sıklıkla ailelerinden ve çocukluklarından bahsetmeyi ihmal etmiyorlar. İyi bir aileden geldiğini programda sık sık belirten Bahar Candan babası ve annesi merak edildi. Bahar Candan babaannesi sık sık programda söz konusu olurken, izleyiciler Bahar Candan babası kimdir? Nihal Candan ve Bahar Candan'ın anne ve babası kimdir, ne iş yapıyorlar? sorularını araştırıyor. Hakan Candan serveti merak ediliyor. İşte detaylar!

BAHAR CANDAN BABASI HAKAN CANDAN KİMDİR?

Moda programı ile tanınan ve sosyal medyada gündem olan Nihal Candan ve Bahar Candan'ın babası bir akademisyendir. Kendisi de bir Hukuk öğrencisi olan Bahar Candan'ın babası yardımcı doçenttir. Doç. Dr. Hakan Candan, bir üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dersleri veriyor. Kentleşme üzerine dersler veren Hakan Candan, kızlarının çok zeki olduğuna dair bir açıklamada bulunmuştu Babasının yanı sıra Bahar Candan'ın annesinin de akademisyen olduğu söylenmektedir. Bahar Candan her fırsatta ailesinin kültür ve eğitim seviyesine değinmektedir. Hakan Candan, aynı zamanda yerel bir gazetede köşe yazarlığı da yapmaktadır. Hakan Candan'ın Bahar Candan dışında Nihal Candan ve Su Candan isminde 2 kızı daha vardır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nihal Candan Bahar Candan Nihal Candan Bahar Candan Moda Moda Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title