Haberler

Bağış Miktarı 60 Milyon YTL'ye Yaklaşıyor

Milli Takım ve Habertürk Televizyonu İşbirliği ile 14 Ekim'de Başlatılan 'Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası' Kapsamında Yapılan Bağış Miktarı, 60 Milyon YTL'ye Yaklaşıyor.

Milli Takım ve Habertürk Televizyonu işbirliği ile 14 Ekim'de başlatılan ''Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası'' kapsamında yapılan bağış miktarı, 60 milyon YTL'ye yaklaşıyor.

Alınan bilgilere göre, şehit aileleri ve gazilere destek olmak için başlatılan kampanya çerçevesinde saat 15.00 itibarıyla 455 bin 65 kişi ve kurumdan toplam 57 milyon 525 bin 958 YTL bağış toplandı.

Kampanyada son olarak yapılan en yüklü bağış, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikasından (TES-İŞ) bağışlanan 5 milyon YTL oldu.

Sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği ve Türkiye Yol-İş Sendikası'nın 1,5 milyon YTL bağışladığını açıkladığı kampanyaya, Demiryol-İş Sendikası 350 bin YTL, Türk-İş Konfederasyonu 250 bin YTL ile katıldı.

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, kampanyaya 1,5 milyon YTL ile katılırken, TÜSİAD üyesi ismini vermek istemeyen hayırsever bir iş adamı da kendi adına 1 milyon YTL bağışta bulundu. İş adamı Cem Hakko ise kampanyaya Vakko Holding adına 125 bin YTL bağış yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title