Haberler

"Bağımsız Yargı" Mitingi Yarın Yapılacak

Türkiye Barolar Birliği, sivil toplum örgütlerinin katılımıyla, yarın Ankara'da "bağımsız yargı" için miting düzenleyecek. Tandoğan Meydanı'nda saat 12.00'de başlayacak mitingde, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süheyl Batum ile Avukat Nazan Moroğlu birer konuşma yapac...

Türkiye Barolar Birliği, sivil toplum örgütlerinin katılımıyla, yarın Ankara'da "bağımsız yargı" için miting düzenleyecek.

Tandoğan Meydanı'nda saat 12.00'de başlayacak mitingde, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süheyl Batum ile Avukat Nazan Moroğlu birer konuşma yapacak.

Türkiye Barolar Birliği'nin mitingle ilgili açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti'nin laik, demokratik, hukuk devleti karakterini değiştirme gayretlerine direnme bilincinde, günlük siyasetin üstünde düşünen herkesi Tandoğan'da toplanmaya bekliyoruz" denildi. (ANKA)

(BT/KEN/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title