Haberler

Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı:

Bağımsız Eğitimciler Sendikası (Bes) Genel Başkanı Gürkan Avcı, İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı'nın (İlksan) Biran Önce Kapatılması Gerektiğini Söyledi.

Bağımsız Eğitimciler Sendikası (BES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı'nın (İLKSAN) biran önce kapatılması gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı, dün yapılan İLKSAN'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nun, zaman zaman gerginliklerin ve kavgaların yaşandığı bir ortamda yapıldığını ifade etti. Öğretmenlik mesleğiyle örtüştürülemeyecek manzaralara tanık olan İLKSAN kongresi karşısında büyük hayret ve endişe duyduklarını belirten Avcı, İLKSAN'ın öğretmenlerin sırtındaki kamburlardan birisi olduğunu ve biran önce kapatılması gerektiğini söyledi. Avcı, "Sendika olarak yaptığımız kamuoyu yoklamasında öğretmenlerin yüzde 78'i İLKSAN'ın kapatılmasını ve tüm varlıklarının üyelere pay edilmesini istiyor. Yüzde 15'i İLKSAN'ın OYAK benzeri ikinci bir sosyal güvenlik kuruluşu olarak saygın ve itibarlı bir kuruluş olmasını görmek istemektedir" dedi.

(BK-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title