Haberler

Bağımsız Balıkesir Milletvekili Ok Açıklaması

Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Türklük gururu ve şuurunu taşıyan hiçbir Türk milliyetçisine ne FETÖ'cü ne de bir başka ihanet şebekesinin zerresi bulaşabilir.

Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Türklük gururu ve şuurunu taşıyan hiçbir Türk milliyetçisine ne FETÖ'cü ne de bir başka ihanet şebekesinin zerresi bulaşabilir." dedi.

Ok, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, Meral Akşener hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi.

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamanın "utanç verici" yazılı bir belge haline geldiğini öne süren Ok, "Meral Akşener sadece MHP tabanında değil, Türk milletinin gönlünde de önemli bir yer tutmaktadır. Yapılan saldırılar da bu nedenledir. Sözde ülkeyi yöneten, milleti aldatan, insanlık ahlak ve faziletinden nasibini almamış Meclis Başkanı gibi kişiler, başta aile hayatı olmak üzere Türk kadınına böyle seviyesiz, çirkin ve ahlak dışı sözler sarf etmektedirler." dedi.

Akşener'e MHP tabanının yanında halkın çoğunluğunun destek vermesinin TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve diğerlerini "çıldırttığını" iddia eden Ok, "Sayın Kahraman, sizin gibiler bilmez ama Sayın Meral Akşener, Türk milliyetçiliğine inanmış bir Türk kadınıdır. Türklük gururu ve şuurunu taşıyan hiçbir Türk milliyetçisine ne FETÖ'cü ne de bir başka ihanet şebekesinin zerresi bulaşabilir. Şayet İsmail Kahraman FETÖ'cü görmek istiyorsa önce etrafına sonra da aynaya baksın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İsmail Kahraman Meral Akşener Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title