Haberler

Bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı

Bağımlılıkla mücadele kapsamında, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Adıyaman Valisi Aykut Pekmez başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla mücadele kapsamında, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Adıyaman Valisi Aykut Pekmez başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Vali Yardımcısı Halid Yıldız, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Zafer Yener, İl Emniyet Müdür Vekili Sezai Duruk ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeli ile STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda bağımlılıkla mücadele kapsamında bir önceki toplantıda alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar ve uyuşturucu ile mücadele eylem planı doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi.

Bağımlılık ile mücadele alanında yapılan kurumsal çalışmaların ele alındığı toplantı, il sağlık müdürlüğü, il jandarma komutanlığı, il emniyet müdürlüğü ve ilgili kurumlar tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan sunumlar ile devam etti.

Sunumların ardından katılımcıların görüş ve önerilerinin de paylaşıldığı bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı, bundan sonraki dönemde kurum ve kuruluşlarca alınacak koruyucu ve önleyici tedbirler ile yapılması gereken çalışmalar hakkında kararlar alınarak yürütülen faaliyetler hakkında yapılan genel değerlendirmenin ardından sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Üniversitesi Adıyaman Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title