Haberler

Bağdat'taki korunaklı Yeşil Bölge yeniden trafiğe açılıyor

Güncelleme:

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, yabancı misyon temsilciliklerinin ve hükümet binalarının bulunduğu Yeşil Bölge günün belirli saatlerinde olmak üzere yeniden trafiğe açılacak.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, yabancı misyon temsilciliklerinin ve hükümet binalarının bulunduğu Yeşil Bölge günün belirli saatlerinde olmak üzere yeniden trafiğe açılacak.

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin Askeri Sekreteri Muhammed Beyati, ülkenin resmi ajansına yaptığı açıklamada, "Yeşil Bölge'nin 4 ve 5 numaralı kapılarının sabah 06.00 ile akşam 17.00 arasında trafiğe açılması kararı alındı." dedi.

Irak güvenlik güçleri, gösterilerden dolayı beton bariyerlerle kapatılan ve Yeşil Bölge'ye çıkan Sinek Köprüsü'nü de bu sabah trafiğe açtı.

Irak'ta 25 Ekim 2019 gösterilerinin birinci yılında Tahrir Meydanı'nda iki gün boyunca gösteriler düzenlenmişti. Zaman zaman güvenlik güçleriyle göstericiler arasında yaşanan arbededen dolayı Yeşil Bölge'ye çıkan tüm yol ve köprüler yerleştirilen beton bariyerlerle trafiğe kapatılmıştı.

Yeşil Bölge, geçen yıl ekim ayında işsizlik, yolsuzluk ve kamu hizmeti yetersizliği gibi nedenlerle başlayan gösteriler sebebiyle trafiğe kapatılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Hükümet Bağdat Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title