Haberler

Bağdat'ta Havan Topu Saldırıları: 5 Ölü, 20 Yaralı

Bağdat'ta, Yerel Saatle 21.30'da (Tsi 20.30) Başkentin İki Ayrı Bölgesinde Meydana Gelen Havan Topu Saldırılarında İlk Bilgilere Göre 5 Kişi Hayatını Kaybetti, En Az 20 Kişide Yaralandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, yerel saatle 21.30'da (TSİ 20.30) başkentin iki ayrı bölgesinde meydana gelen havan topu saldırılarında ilk bilgilere göre 5 kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişide yaralandı.

Emniyet kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, başkent Bağdat'ın güneyinde kalan Şii nüfusunun yoğun olduğu Amil Mahallesi'nde sivil yerleşim bölgesine düzenlenen havan topu saldırılarında 2 Iraklı sivil hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. Aynı saatlerde kentin doğu kesiminde kalan Ebu Dişir Mahallesi'nde yine sivil yerleşim bölgesine gerçekleştirilen saldırıda da 3 Iraklı hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Emniyet kaynakları, ölü ve yaralılar arasında çocukların da

olduğunu bildirdi.

Başkent Bağdat ve ülkenin diğer bölgelerindeki bu tür saldırıların artması yetkilileri endişelendiriyor.

(SK-OYK-OYK-NÇ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title