Haberler

Bağdat'ta Başbakan Yıldırım'a Özel Koruma!

Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ile Bağdat'ta görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede İbadi'nin yakın koruması Haydar Musewi'nin Başbakan Yıldırım'ın yakınından ayrılmaması dikkat çekti.

Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bağdat'ta Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ile görüştü. Görüşmede İbadi'nin özel korumasının Başbakan Yıldırım'ın yanından ayrılmaması dikkat çekti.

İBADİ'NİN EN YAKIN KORUMASI EŞLİK ETTİ

Başbakan Yıldırım'a Bağdat'ta eşlik eden ve Haydar el-İbadi'nin milletvekilliği döneminden beri özel koruması olan Haydar Musewi, çeşitli görevlerde bulundu.

Musevi, Bağdat Uluslararası Havalimanı'na indiği andan beri Binali Yıldırım'ın yakınında yer aldı.

BAŞBAKAN YILDIRIM, IRAK CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Başbakan Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum ve Irak Meclis Başkanı Selim Cuburi ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

YILDIRIM ERBİL'E GİDECEK

Başbakan Yıldırım, yarın Erbil temasları sırasında Kürdistan Başkanı Mesud Barzani ile Başbakan Neçirvan Barzani ile görüşecek.

Başbakan Yıldırım'a ziyaretinde, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci eşlik ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Bağdat Irak Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title