Haberler

Bağdat: Irak'ta 33 Ceset Daha Bulundu

Irak İçişleri Bakanlığı, Başta Başkent Bağdat Olmak Üzere Ülkenin Farklı Bölgelerinde Toplam 33 Kişinin Cesedinin Bulunduğunu Duyurdu. Güvenlik Güçleri, Kurşunlanmış ve İşkence Görmüş 25 Kişinin Cesedinin Bağdat'ta, 8 Kişinin Cesetlerinin İse Bakuba Kenti'nde Bulunduğunu Açıkladı.

Irak İçişleri Bakanlığı, başta başkent Bağdat olmak üzere ülkenin farklı bölgelerinde toplam 33 kişinin cesedinin bulunduğunu duyurdu. Güvenlik güçleri, kurşunlanmış ve işkence görmüş 25 kişinin cesedinin Bağdat'ta, 8 kişinin cesetlerinin ise Bakuba Kenti'nde bulunduğunu açıkladı.

Polis kaynakları, 2 gün önce başkent Bağdat'ın 80 kilometre kuzeybatısındaki Bakuba Kenti'nde bir grup isyancı tarafından kaçırılan sivillerin cesetlerinin bulunduğunu duyurdu. Kentin çeşitli bölgelerinde bulunan cesetlerin üzerinde darp ve işkence izlerine rastlandığı kaydedilirken, şahısların her birinin başlarına sıkılan kurşunlarla öldürülmüş olduğu belirlendi. Başkent Bağdat'ta ortaya çıkarılan 25 cesette de ağır işkence izlerine rastlandığı ve cesetlerin çoğunun tanınmayacak halde olduğu vurgulandı.

İçişleri Bakanlığı yetkilileri, son günlerde aşırı uç silahlı isyancı grupların sivillere yönelik artan adam kaçırma olayları karşısında büyük bir endişe duyuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title