Haberler

Bağcılardaki Gönül Sofrası Binlerce Vatandaşı Buluşturdu

Bağcılar'daki 'Gönül Sofrası' binlerce vatandaşı buluşturduİSTANBUL(DHA) - BAĞCILAR Belediyesi, Kestane Bahçesi Parkı'nda binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu.

Bağcılar'daki 'Gönül Sofrası' binlerce vatandaşı buluşturdu

İSTANBUL(DHA) - BAĞCILAR Belediyesi, Kestane Bahçesi Parkı'nda binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu. İftar programına katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

Bağcılar Belediyesi'nin, her yıl düzenlediği 'Gönül Sofrası' bu sene de Bağcılar'ın farklı noktalarında kurularak vatandaşları buluşturuyor. Yavuzselim Mahallesi'nin Kestane Bahçesi'nde gerçekleşen iftar yemeğine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesinde vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Lokman Çağırıcı, ezanın okunmasıyla birlikte dualar ederek, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

İftar programına katılan İhsan Sural, 'İftar için teşekkür ediyoruz. İftarımız çok güzel, Rabbim ramazanda yapılan hayırlarınızı kabul eylesin' dedi. Belediyenin birçok programına katıldığını ifade eden bir vatandaş ise, "Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği iftarlara ikinci katılışım oldu. Burada olmaktan çok mutluyum. Belediyenin bu tarz etkinliklerini sürekli takip ederek katılmaya çalışıyorum? ifadelerini kullandı.

'BU AKŞAM BU MAHALLEDE 3 BİN 750 KİŞİYLE BİR ARADAYIZ'

Kurulan sofraların amacının birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Başkan Çağırıcı 'Ramazan ayının güzelliğine bakın. Huzur içinde dakika ve saniyeleri bekliyoruz. Dakika ve saniyesiyle, hep birlikte bismillah diyerek tuttuğumuz orucu açacağız. Her akşam mahallelerimizde gönül sofraları kuruyoruz. Bu işi sizler daha da ilerlettiniz. Bu akşam bu mahallede 3 bin 750 kişiyle bir aradayız ama aynı anda 12 farklı noktada gönül sofraları kuruldu Bağcılar'da. Vatandaşlarımız bizden masa ve sandalye istiyor. Komşularıyla bir araya gelerek pişirdikleri yemekleri sokakta kurdukları sofralarda, çocuklarıyla beraber iftarını açıyor. Önemsediğimiz çocuklarımızı yarına tanış olarak, birbirleriyle arkadaşlığının yanında aileleriyle tanıştırarak hazırlamak zorundayız' dedi.

(FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Bağcılar DHA Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title