Haberler

BAĞCILAR MEYDAN'DA SATRANÇ OYNADILAR

Güncelleme:

BAĞCILAR MEYDAN'DA SATRANÇ OYNADILARSatranç Meydan'a ÇıktıAvrupa Hareket Haftası sebebiyle Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen satranç turnuvasında çocuklar ter döktü.

BAĞCILAR MEYDAN'DA SATRANÇ OYNADILAR

Satranç Meydan'a Çıktı

Avrupa Hareket Haftası sebebiyle Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen satranç turnuvasında çocuklar ter döktü. Zorlu geçen müsabakalarda başarılı olan sporcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki ödüllü turnuvaya katılma hakkı kazandı.

Dünyanın farklı kentlerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'nda Bağcılar'da da renkli bir etkinlik düzenleniyor. Bağcılar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde "Satranç Meydana Çıkıyor" isimli satranç turnuvası gerçekleştirildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'ndaki turnuvaya 290 öğrenci katılım gösterdi. Açık alanda kurulan masalarda rakiplerine karşı ter döken çocuklara aileleri destek verdi.

Sanat ve sporu destekliyoruz

Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Hürcan, sporcuları ziyaret edip başarılar diledi. Çocukların fiziki ve zihinsel gelişimlerini artırmak adına bu tür programlara destek verdiklerini söyleyen Başkan Çağırıcı, "Amacımız analitik düşünen, çözüm üreten ve strateji geliştirebilen nesiller yetiştirmektir. Bağcılar Belediyesi olarak eğitim, bilim, kültür, sanat ve sporu destekliyoruz. İnşallah teknolojiden spora kadar her alanda başarılı yarınlarımız olacak. Turnuvaya katılan sporculara ve onları destekleyen anne ve babalara ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe katılanlara sertifika verilirken başarılı olanlar da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek özel turnuvaya katılabilecek.

Oluşturulma Tarihi : 01. 10. 2021 Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Haberler Kent Konseyi'nde Kovid Aşısı Konuşuldu Kültür Sanat Etkinlikleri Ekim 2021 Tarihe Yolculuk Bursa Gezisi Online Başvuru Engellilerin Biyonidamik Tarım Heyecanı 72. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri... Satranç Meydana Çıkıyor İşte Bağcılar'ın Okuduğu Kitaplar Robotik Kodlama Kursu Bağcılar Kariyer Merkezi'nden Kadın İstihdamına Destek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kaynak: Habermetre / Toplum

Hisarcık Bağcılar Haberler

title