Haberler

Bağcılar'da kasiyeri öldüren zanlı: "Eski eşimle gönül ilişkisi vardı"

Güncelleme:

- Bağcılar'da kasiyeri öldüren zanlı: "Eski eşimle gönül ilişkisi vardı" Bağcılar'da gündüz vakti kasiyere kurşun yağdıran zanlı adliyeye sevk edildi Bağcılar'da marketten çağırdığı kasiyeri kurşun yağmuruna tutan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Bağcılar'da kasiyeri öldüren zanlı: "Eski eşimle gönül ilişkisi vardı"

Bağcılar'da gündüz vakti kasiyere kurşun yağdıran zanlı adliyeye sevk edildi

İSTANBUL - Bağcılar'da marketten çağırdığı kasiyeri kurşun yağmuruna tutan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Bağcılar GüneşliFevzi Çakmakcaddesinde meydana gelmiş, Özcan D. isimli şahıs markette kasiyer olan İkram Ö. (31)'yü dışarıya çağırmış ve yanında getirdiği silahla kurşun yağmuruna tutarak olay yerinden kaçmıştı. Kurşunların hedefi olan İkram Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, sokaktan geçmekte olan bir kişi de kolundan yaralanmıştı.

Zanlı teslim oldu, "Eski eşimle ilişkisi vardı" dedi

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürerken, şüpheli Özcan D. cinayette kullandığı silahla birlikte Tuzla'da polise teslim oldu. Şüpheli, sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Özcan D., kurşun yağmuruna tuttuğu İ.Ö.'yü eski karısıyla birlikte olduğu için öldürdüğünü iddia etti. Buradaki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bağcılar Güneşli 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

ALİİ:

KARIŞMA ADAMA

0
0
yanıtYanıtla
ENİS:

ANDAVALLI. Eski karın başkasına gönül vermiş. Sende güya delikanlısın ya, gidip adamı öldürmüşsün. Hemde karşı koyacak bir savunma malzemesi olmayan birisini. Güya delikanlısın ya şimdi ''taammüden, tasarlayarak cinayet işleme suçundan dolayı'' ömür boyu hapis cezası alıp, yaşlanınca çıkacağın hayaliyle kodeste yaşarsın artık. Sözüm ona kıskandığın eski eşinde gider yeni bir adamla da yuva kurar, sende içeride sinirden volta atar durur, dışarıya tehdit haberleri yollarsın. NE BEYİNSİZLİK BE.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title