Haberler

Bağcılar'da 30 milyon değerinde sahte parfüm ele geçirildi

Güncelleme:

Bağcılar'da 30 milyon değerinde sahte parfüm ele geçirildi Bağcılar'da sahte parfüm imalatı yapılan bir iş yerine ve 3 depoya yapılan baskında piyasa değeri yaklaşık 30 milyon TL olan sahte parfüm ve şişeleme de kullanılan malzeme ele geçirildi.

Bağcılar'da 30 milyon değerinde sahte parfüm ele geçirildi

İSTANBUL - Bağcılar'da sahte parfüm imalatı yapılan bir iş yerine ve 3 depoya yapılan baskında piyasa değeri yaklaşık 30 milyon TL olan sahte parfüm ve şişeleme de kullanılan malzeme ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Bağcılar'da bir iş yerinde ünlü markaların taklidi olan sahte parfüm üretildiği haberini aldı. Bir süre şahısları ve depoyu takibe alan ekipler bugün üretim yeri ve ürünlerin saklandığı depolara baskın düzenledi. Düzenlenen baskında ekipler, sağlıksız ortamda üretilmiş 20 bin adet parfüm ve parfüm yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Yapılan incelemelerde ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 30 milyona yakın olduğu belirlendi. Üretim yeri ve depolarda gerçekleştirilen incelemeler ve sayımın ardından ele geçirilen ürünler kamyonlara yüklenerek imha edilmek üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Bağcılar 3. Sayfa Genel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title