Haberler

BAĞCILAR BELEDİYESİ'NİN DESTEK VERDİĞİ EVA TEAM 3. OLDU

Güncelleme:

BAĞCILAR BELEDİYESİ'NİN DESTEK VERDİĞİ EVA TEAM 3. OLDUTÜBİTAK'ın Teknofest kapsamında düzenlediği 'Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Bağcılar Belediyesi'nin ana sponsor olduğu ve Altınbaş Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen 'EVA Team' isimli Elektrikli...

BAĞCILAR BELEDİYESİ'NİN DESTEK VERDİĞİ EVA TEAM 3. OLDU

TÜBİTAK'ın Teknofest kapsamında düzenlediği 'Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Bağcılar Belediyesi'nin ana sponsor olduğu ve Altınbaş Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen 'EVA Team' isimli Elektrikli Araç Takımı, 'Elektromobil Performans' kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

TÜBİTAK'ın Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Teknofest kapsamında düzenlediği "Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda, takımlar yetenekleri ve zekalarıyla yaptıkları yeni araçları yarıştırdı. Kıyasıya geçen yarışlara Bağcılar Belediyesi'nin ana sponsor olarak destek verdiği 'EVA Team' takımı da 'EVA 2S' isimli elektrikli aracıyla katıldı. Zorlu geçen müsabakada Altınbaş Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Eva Team, 'Elektromobil Performans' kategorisinde üçüncülük ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Ödül kazanan takımlar tören sırasında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal tarafından açıklandı. Duygularını paylaşan Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, amaçlarının öğrencileri geleceğin teknolojisine hazır hale getirmek olduğunu ifade etti. Başarının, ülkemiz açısından önemli bir adım olduğunu belirten Prof. Erhan, "Başta TÜBİTAK ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olmak üzere ön ayak olan herkesi tebrik etmek gerekiyor" dedi. Altınbaş Üniversitesi Elektrikli, Otonom ve İnsansız Araçlar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Süleyman Baştürk ise 3 yıl önce kurulan bir takım olduklarını belirterek, "İlk yılda üçüncülük ödülü almıştık sonraki yıllarda da çalışmalarımıza devam ettik" dedi.

Altınbaş Üniversitesi ile başarılı projelere imza atıyoruz

Kampüsü Bağcılar'da olan Altınbaş Üniversitesi ile çok değerli projeleri ortaklaşa gerçekleştirdiklerini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da "Bilim üretme aşamasını başarıyla sürdüren akademik kadroya ve öğrencilerimize her zaman inandık ve güvendik. Başarılarının devamını diliyorum. Her zaman yetenekli, zeki ve çalışkan öğrencilerimizle onlara refakat eden öğretim üyelerimize elimizden gelen desteği vereceğiz. Altınbaş Üniversitemizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Altınbaş Üniversitesi, TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen bu organizasyonda 4 farklı yarışmaya insansız hava aracı, su altı aracı, otonom araç ve elektrikli araç ile katıldı.

Oluşturulma Tarihi : 08. 09. 2021 Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Haberler Başkan Çağırıcı: "Zabıta, Vatandaşa Belediye Başkanı... Bağcılar'da okullarda eğitim ders zilinin çalmasıyla başladı Engellilerimiz ve Aileleri için Yeni Dönem Kurs... Bilgi Evleri Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı Bağcılarlı Gençlerden Felaket Bölgesine Yardım Eli Bağcılar'daki Okulların Su Depoları Temizlendi Bağcılar Ailesi Şanlı Zaferin 99. Yılını Coşkuyla Kutladı 30 Ağustos Zaferi için asker, polis, engelli ve... Bağcılar'da Bağ Bozumu Zamanı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kaynak: Habermetre / Toplum

Bağcılar Belediyesi Teknofest Bağcılar Tragger Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title