Haberler

Bafra'da Kızılırmak Sedde Projesi Çalışmaları

Güncelleme:

Bafra Belediye Başkanı Şahin "Proje, Bafra'nın ekonomisine, turizmine, çevresine ve sosyal hayatına çok büyük katkı yapacak." dedi.

Bafra Kızılırmak Sedde Projesi ıslah çalışmalarını yürüten Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Var, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret ederek bilgi verdi.

Projenin yapımını gerçekleştiren firma sahibi Mehmet Şerif, şantiye şefi Ahmet Bazencir ve İdari İşler Sorumlusu İbrahim Oğuz'un da katıldığı ziyarette konuşan Şahin, tarihi günler yaşadıklarını söyledi.

Bafra'nın her yönüyle 2023 yılına hazırlandığını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Kızılırmak Seddesi ve Kızılırmak Islah Projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu proje için çok emek verdik. Ayrıca 240 dönümlük alanda, dinlenme alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, Bafra Fuarı, amfi tiyatro, suni kanal, nostalji bahçeleri, peyzaj alanları, botanik bahçeler, çocuk oyun alanları, çay bahçeleri, Bafra evleri örnekleri, lokantalar, spor alanları gibi sosyal donatıların olduğu sayısız etkinlik ve çevre düzenlemelerinin bulunduğu yerlerimiz olacak. Kısacası Bafra önce Kızılırmak ile sonra da denizle buluşacak. Bafra'nın ekonomisine, turizmine, çevresine ve sosyal hayatına çok büyük katkı yapacak." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Edibe Şahin Kızılırmak Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title