Haberler

    Bafetimbi Gomis, Maaşının İki Katı Teklif Alınca Galatasaray'a Mesaj Gönderdi: Bana Zam Yapın

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Garry Rodrigues gibi sözleşmesine zam talep eden Bafetimbi Gomis, UEFA kıskacındaki yeni yönetimi köşeye sıkıştırdı. Çin'den cazip teklifler alan Fransız golcünün kafası karıştı.

    Sabah'ın haberine göre; geçen yaz Swansea'den transfer edilen Gomis sözleşmesine koyulan maç başı bonusları, şampiyonluk primi ve imza parası sayesinde 6.4 milyon Euro'ya yakın para kazandı. Attığı 29 golle Galatasaray'ı şampiyon yapan yıldız oyuncuya Çin'den teklifler gelmeye başladı. Aralarında Hebei China Fortune, Shanghai Shenhua ve Guangzhou Evergrande'nin bulunduğu Çin kulüpleri Gomis'e yıllık 7 milyon Euro ödemeye hazır. 33 yaşına basmaya hazırlanan deneyimli oyuncunun Galatasaray'la geçerli sözleşmesinde önümüzdeki sezon için yazan garanti ücret ise 3.350 milyon Euro.

    MENAJERİ 5 MİLYON EURO İSTEDİ

    Çin'den sarı-kırmızılı takımda kazanacağı paranın 2 katı teklif alan Gomis için menajeri Étienne Mendy görüşmeleri yürütüyor. Mendy'nin Galatasaray'dan oyuncusunun ücretini 5 milyon Euro'ya çıkarmalarını istediği öğrenildi. Ancak maaş bütçesini de düşürmeyi planlayan sarıkırmızılı yönetim, zam talebine soğuk bakıyor. 8 Haziran'da SABAH gazetesine "Benim önceliğim kesinlikle Galatasaray'da kalmak ama her şey benim isteğime bağlı değil" diyerek sinyali veren Gomis, 10 milyon Euro ve üzeri bir bonservis getirmesi halinde Çin'e satılabilir.

    GOMIS GEÇEN SEZON KAÇ PARA KAZANDI?

    İmza parası: 2.5 milyon euro

    Garanti ücreti: 3 milyon 350 bin euro

    Maç başı başarı primi: 350 bin euro

    Şampiyonluk bonusu: 200 bin dolar

    Toplam: 6 milyon 368 bin euro

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Bafetimbi Gomis Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
    500

    Yorumlar (22)

    yorumcu:

    ali koç çalışmaya başladı. satılık f7spor medyası yalan haberleri bir bir patlatıyor :)

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Gökhan:

    yuh be kardeşim bunu ali koça nasıl bağladın bu kadar mı korkuyorsunuz adamdan

    yanıt2
    yanıt2
    gs li:

    ne zammı lan30 yaşın üstündesin 6 milyon euro alıyon zatengözün doysun defol git gomisi istemiyoruz artık !

    9
    0
    yanıtYanıtla
    taraftar:

    Başka takımlarda kendisi atmayıp gomis e asist yapan takım bulursa hemen gitsin. sonra sudan çıkmış balıga döner.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    raa:

    galatasaray hemen satsin artik bu saatten sonra hayir gelmez bu oyuncudan cünkü aklini parayla bozmus galatasarayin durumuda malum hic olmazsa biraz para girer kasaya

    8
    0
    yanıtYanıtla
    ızmıtlı:

    gonder gıtsın sankı bulunmaz hınt kuması

    7
    0
    yanıtYanıtla
    realist:

    besiktasa gel. come too besiktas

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Hakan:

    işte malesef yabancı futbolcu mantığı bu ! Sonuçta bu işi ticari gözle görüp o şekilde hareket ediyorlar. . O yüzden yıldız veya öne çıkan oyuncular her zaman sıkıntı yaratır. . Nokta

    6
    0
    yanıtYanıtla
    38:

    Yollayin gitsin cinema

    6
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    HEMEN GİT BİLADER. GALATASARAYIN VERDİĞİ BİLE FAZLA. CEZA SAHASINA GETİRİP AL TOPU DÜRT DERCESİNE ATTIRDIKLARI GOL SENDEN FAZLA ONLARIN EMEĞİ,

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title