Haberler

Babasının Otomobili Vermemesine Öfkelenip Kendini Elektrik Direğine Astı

Güncelleme:

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde babasının, otomobilini vermemesine sinirlendiği iddia edilen 27 yaşındaki genç, kendini elektrik direğine iple asarak yaşamına son verdi.

Sabah saatlerinde ilçeye bağlı Keklikpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda Faruk G., babası Hamdi G.'den otomobilini istedi. Babasının otomobili vermemesine öfkelenen Faruk G., evlerinin önünde bulunan elektrik direğinde bağladığı ipi boynuna geçirip kendini astı.

YAŞAMINI KAYBETTİ

Ailesinin durumu fark etmesinin ardından olay yerine gelen sağlık görevlileri Faruk G.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Gencin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akçadağ Malatya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

AMERİKA KATİL KATİL,RUSYA KATİL KATİL:

TAM BİR İMANSIZ YOBAZIN BİRİSİYMİŞ. GİTTİ EFSELİ SAFİLİNE''CEHENNEMİN EN DERİN YERİNE''HADİ ORADA RAHAT UYU!ZEBANİLER BİLE SENİ ARKADAŞ ETMEZ. İBLİSİN ARKADAŞI SENİ! ORADA NE YAPAR NE EDERSİN?HADİ GÖZÜN AYDIN OLSUN?SENİ ORADA ÇOOOOK AMA ÇOK İYİ KARŞILAMIŞLARDIR. SEN KENDİNİ ASIP KURTULACAĞINI SANIYORSUN VAY İMANSIZ KURANSIZ VAY!

4
22
yanıtYanıtla
denizhastası:

İnsan babası araba vermedi diye kendini asar mı ? eğer gerçek sebeb bu ise babaya sormak lazım neden vermediğini açıklayacaktır kimse evladının kötülüğünü istemez sonuçta baba oğlu için doğru olanı yapmak istemiştir.

9
1
yanıtYanıtla
pes doğrusu:

sen o otomobille nereye gidecektinki bu kadar sinirlendin?

9
1
yanıtYanıtla
müptezel:

diğer tarafta binersin canım

1
7
yanıtYanıtla
ŞK:

KENDİNİ ASTINDA NE GEÇTİ ELİNE

5
3
yanıtYanıtla
ÇATLI:

ruhsuz insan baban vermediyse azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz babanın arabasından daha iyisinin sahibi olabilirdin yanlış yapmışın yazık

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

WELCOME TO THE CEHENNEM :)

0
6
yanıtYanıtla
anton:

baba baba olsa bir baba evladindan bir araba esirgerse ozaman bu bir baba degildir arabsini oglundan daha degerliymis demek

0
5
yanıtYanıtla
ARMUD:

çocuklarnıza dünyayı sevdirmeyin yoksa elde edemedi mi intihar eder

5
0
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

ya babacığım verseydin arabayı ne olurdu genç delikanlı çocukda değilmiş rahmetli.ben yıllarca çalışıp kazandığımı evladıma harcadım hasta oldu diye ben babasıyım onu dünyaya getirdiysem bakmak zorundayım.helaldir hoş olsun allaj verdi allah aldı. esirgemeyin çocuklarınızdan hiçbir şeyi....

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title