Haberler

Babasını Kaybeden Seray Kaya, Mesajıyla Gözyaşlarına Boğdu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın babası Hasan Kaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Kalp krizi geçiren baba Kaya, toprağa verildi. Doğum gününde, babasını kaybetmenin acısını yaşan Seray Kaya duygusal bir yazı kaleme aldı.

Babasını Kaybeden Seray Kaya, Mesajıyla Gözyaşlarına Boğdu

Ünlü oyuncu babasına şu sözlerle seslendi:

"BEN TAM DA BABASININ KIZIYDIM"

"Babam... Hani derler ya babasının kızı... Ben tam da babasının kızıydım. Büyüdükçe sana benzemenin gururunu yaşadım. Ve evet, sen olmaktan gurur duydum ve hep duyacağım. Sen her zaman bana merhameti, saygıyı, güçlü kalmayı öğrettin. Ben ağladığımda ''Arkanda dağ gibi baban var'' derdin. Ben hayatımın her zor anında gücümü senden aldım. Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti. Belki aramızdan ayrıldın ama bildiğim bir şey var ki sen asıl şimdi doğru yerde gerçek kavuşmanı yaşıyorsun. Doğum günüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum. Ve kavuşacağımız günü bekliyorum. Seni çok seviyorum. 03.02.2019 Babamın vefatında arayan, mesaj atan, gelen-gelemeyen herkesten Allah razı olsun. Çok sağ olun..."

Babasını Kaybeden Seray Kaya, Mesajıyla Gözyaşlarına Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hasan Kaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi!
500

Yorumlar (30)

Dürbünlü:

bu bayanın konuşmalarından anlaşılan babasınında kendisi gibi çağdaş ve inancının zayıf yada hiç olmadıgını anlamakta güçlük çekilmiyor..şimdi öbür tarafa gitti,o babaya neden böyle çağdaş ve inançsız oldugunun hesabını kızınınkiyle beraber sormaya başlamışlardır,,adam kesinlikle günahlarına pişman olmuştur ancak çok geç kaldıgı ortadadır.

4
31
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

EEE nikli arkadaşımız gittin geldinmi demiş.,peki sen amarikaya gittin geldinmi..? gitmedin ama abd’nin varlıgına inanıyorsun..! Ahiretin var olduguna deliller çoktur..burada yerimiz olmadıgı için onları anlatamıyoruz..sen en iyisi,,bulundugun şehrin müftülügüne bir ugrarsan sana gerekli bilgileri verirler.

yanıt4
yanıt0
osmanli37 osman:

abasınında kendisi gibi çağdaş ve inancının zayıf yada hiç olmadıgını anlamakta güçlük çekilmiyor demıssın, sen nerenden vardın bçyle bı kanıya, kız uzuntusunu ve yasayacaklarını dıle getırmıs, herkes kendı günayhlarından ve vebalınden sorumludur, sen şimdi vebal aldın

yanıt5
yanıt1
ADIM ADIM:

Hadi günahını görüyorsun kendince ve bu kişileri bir yerlere koyuyorsun aklınca. Peki o Ölen adamın tövbesini görebildin mi? Tövbesinin kabulünü görebildin mi ?Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? Allah cennete gidecek gitmeyeceklerin çeteresini sana mı veriyor ???!!!

yanıt4
yanıt0
tırcı osman:

Yazdıkları doğru olsa da, aslında sayın muhterem Dürbünlü abim, insanların yaptığı ön yargılı hatayı kendisi de yapmış oldu

yanıt0
yanıt0
tırcı osman:

evde bende fare besliyorum abi, farelerden birinin babası ölmüş, kediye verdik yedi abi

1
23
yanıtYanıtla
KARA:

İŞTE MAKARNA YİYE YİYE BEYİN SIFIR İNSAN OLSAYDIN FARE DE KEDİ DE SENDEN DEĞERLİ. . .

yanıt13
yanıt1
tırcı osman:

abi makarna sevdiğimi nerden anladın, kaynama suyuna az sıvı yağ dök makarnalar yapışmasın, tavada kıymaya tuz döküp kavur lezzetli olur, çeyrek paket margarin ekle, bi domates doğra ekle lezzet verir, bi kaşık salça ekle tat renk verir, tencerede makarna yumuşayıp pişince suyunu yarım süz ve soğuk su ekle bir daha süz az sulu bırak bak bu önemli, tavadaki sosu ekle karıştır, bu tarifimi unutma, sana makarna dağıtmıyolar mı

yanıt0
yanıt1
beykoz:

tam malsın ya

yanıt2
yanıt0
Bingül teyze:

Rabbim sabırlar versin gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun işte hep sıramızı bekliyoruz senin acını babacına göstermediği için sevinmelisin nur içinde yatsın bütün ölmüşlerimiz

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title