Haberler

Babası Tarafından Kaçırılan Çocuğunu Arıyor

Babası Tarafından Kaçırılan 10 Yaşındaki Çocuğunu Arayan Rus Anne, Yetkililerden Yardım İstedi.

Babası tarafından kaçırılan 10 yaşındaki çocuğunu arayan Rus anne, yetkililerden yardım istedi.

Yaklaşık 10 yıl önce Özbekistan'da başlayan ve Münih'te düğümlenen bir ilişkinin hikayesini duyanlar kulaklarına inanamıyor. Alınan bilgiye göre, 55 yaşındaki Özbek işadamı Muhammed Rahimi, 10 yaşındaki Timur Rahimi'yi kaçırdı. Daha önceki 2 evliliğinden 8 çocuğu olan Muhammed Rahimi'nin, eşi 30 yaşındaki Özbek vatandaşı Rus anne Oleysa'yı, çocuğunu göstereceği bahanesiyle Münih'e taşınmaya ikna ettiği fakat sözünde durmadığı ve bunun üzerine Rus annenin savcılığa başvurduğu belirtildi. Münih polisi,

çocuğun İstanbul'da olduğu bilgisi üzerine İstanbul'daki emniyet birimleri ile irtibata geçerken, bugüne kadar Türk polisinin İstanbul'da yaptığı çalışmalardan bir sonuç alınamadığı kaydedildi. Baba Muhammed ile kayıp Timur'un resimlerini dağıtan polis, görgü şahitlerinden 0049/89-29100 numaralı telefonu aramasını istedi. Çocuğu buluna 3 bin euro para ödülü verilecek.

Doktor olan anne Oleysa, üzüntüsünden her gün kahrolduğunu söyleyerek ''Ne olur çocuğumu geri verin'' diye yalvardı. Tek kelime Türkçe bilmeyen ve telefondaki son görüşmelerinde oğlunun çok korktuğunu söylediğini ifade eden anne Oleysa, ''Oğlum 6 aydır hapis. Telefonda görüşürken başka erkeklerin sesleri geliyordu. Oğluma fazla konuşma diye emrederek ne konuşacağını söylüyorlardı. Hala boşanma davası süren kocam Muhammed'e doktorlar en fazla bir kaç günlük ömrü kaldığını söylediler. Kendisi inat edip

bilgi vermiyor. Duyarlı Türk vatandaşlarına buradan sesleniyorum. Ne olur oğlumu bulmakta bana yardımcı olun. Kocamı tanıyan veya oğlumu görenler bizi arasınlar''dedi.

(SA-EA-EA-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title